Een open sfeer met integere communicatie in uw bedrijf is integraal voor een voldoenend werkleven. Door uw verbale en non-verbale communicatie te analyseren en optimaliseren leert u hoe u uw communicatiestijl kan aanpassen aan het wereldbeeld van uw collega's.
 

Wat bereikt u?

Bekijk hier de getuigenis van An.

  • We leren u specifieke communicatietechnieken om mensen te motiveren, slecht nieuws te brengen en medewerkers of teamleden te overtuigen van uw visie en strategie.
  • U leert hoe u uw kwaliteiten beter kan gebruiken doordat u zich bewust wordt van het effect dat uw gedrag, gedachten en emoties hebben op uw functioneren. 
  • Uw nieuwe, constructieve communicatietechnieken laten dus balans in uw leven, denken en spreken toe.
  • Correct omgaan met weerstand en op een duurzame wijze contacten bouwen en onderhouden worden uw nieuwe persoonlijke troeven.
  • Netwerken en onderhandelen doet u als de beste.
  • U maakt werk van uw zelfvertrouwen en uw persoonlijk imago.
     

Onze oplossingen

Met de intensieve training helpen onze experts u uw negatieve ervaringen of angsten uit het verleden een plaats te geven.

Op basis van de noden van onze klanten hebben wij verschillende uitgebreide formules ontwikkeld.

Bekijk hieronder het aanbod oplossingen met ademhalingscoaching of maak een afspraak.

Afspraak individuele coaching

Coaching- & trainingsaanbod

Spreken voor de Camera

Online Spreken Brons

Er staat een presentatie aan te komen in uw toekomst, en bovendien online! U weet niet goed hoe u het moet aanpakken. Meer dan genoeg tijd om voor te…
Spreken als een Leider

Inspirerend Leiden Zilver

U wilt resultaat. Of het nu gaat om vergaderingen leiden, omgaan met klanten, of andere day-to-day verantwoordelijkheden, u bent overtuigd dat uw…
Spreken als een Leider

Inspirerend Leiden Goud

U bent gepassioneerd en gedreven. En dat wilt u uiteraard ook uitstralen.
Ontdek hoe u van uw persoonlijke kwaliteiten gebruik kan maken om…
Spreken voor de Camera

Online Spreken Goud

Wanneer u dagdagelijks aan (internationale) conference calls moet participeren, of ze zelf moet leiden, dan moet u met kop en schouders boven de rest…
Spreken voor de Camera

Online Spreken Zilver

Elk nieuw project is een strijd om uw collega’s te overtuigen. Uw ideeën mogen dan nog zo goed zijn, u moet de rest ook nog meekrijgen. Het online…

Oplossing op maat?

Contacteer ons voor een opleiding volgens uw noden.

Ik ben aangenaam verrast door de persoonlijke aanpak. Tijdens de lessen wordt gewerkt met eigen cases. Je kan problemen die je in het dagdagelijkse leven mee te maken hebt aanbrengen, en daar wordt concreet op geoefend. Er wordt advies op maat gegeven. Er wordt heel flexibele les gegeven.

dr. An Van Den Bulcke, Senior Business Developer Universiteit Gent