Coaching- & trainingsaanbod

Teamcommunicatie Brons

Jullie willen als team meer plezier beleven aan de samenwerking en zoeken daarom naar een beter evenwicht. Speel de talenten van elk teamlid uit met…

Teamcommunicatie Goud

De samenwerking binnen jullie team is aan verbetering toe. Julie zoeken een manier om die plannen die steeds in het water vallen eindelijk te…

Teamcommunicatie Zilver

Bij een goed team is de som van de delen groter dan het geheel. Jullie willen performanter samenwerken, conflicten constructief aanpakken en met…

Oplossing op maat?

Contacteer ons voor een opleiding volgens uw noden.

Ervaren jullie spanningen? Belemmeren onderlinge conflicten jullie workflow? Willen jullie vlotter samenwerken in team? Zijn betere bedrijfsresultaten jullie streefdoel?

Kortom: zoeken jullie naar een manier om de teamspirit te bevorderen en jullie performance te verbeteren? Dan is de teamcoaching van In Balance de oplossing die jullie zoeken.
 

Onze aanpak

Onze gecertificeerde teamcoach werkt vanuit het theoretisch kader van Insights. Aan de hand van een persoonlijkheidsanalyse van elke deelnemer, brengt de coach de unieke dynamiek van elk team in kaart.

  • Op een speelse en visuele manier achterhalen jullie hoe jullie balans kunnen brengen in de werking van het team.
  • Jullie ontdekken hoe perceptie de communicatiestijl van elk individu bepaalt
  • Jullie leren de sterktes en werkpunten van het team te begrijpen.
     

 

Onze trajecten

Voor de oplossing Productieve Teamcommunicatie ontwikkelden wij 3 aangepaste formules. Een eerste analyse- en strategiegesprek verzekert dat het traject afgestemd is op uw noden. Wij passen alle trajecten aan op uw maat.
 

Uw resultaten

Met onze coaching ontdekken jullie in team hoe jullie het beste uit elkaar kunnen halen. Door bewustwording van de unieke bijdrage van elk individu binnen het team, leren jullie hiaten in te vullen en conflicten constructief aan te pakken. Jullie communiceren vanuit openheid en vertrouwen. Feedback geven en vragen is niet langer afschrikwekkend, en discussies worden als verrijkend gezien.

Jullie nieuwe imago? Een sterk team met nog sterkere resultaten.

Boost jullie teamspirit en bevorder jullie productiviteit met teamcoaching. Ontdek ons aanbod hieronder.

 

Hij volgde een individueel traject rond leiderschap, mondelinge communicatie, spreekangst

Michiel Provoost - zaakvoerder