Waarom In Balance?

Op het internet en de sociale media vindt u een enorm aanbod coachen. Waarom zou u dan voor In Balance kiezen en niet voor een andere organisatie?

10 redenen waarom u voor In Balance kiest:

  1. Jo Dumon heeft ruim 20 jaar ervaring in coaching en training, zowel individueel als in groep, die ze ten volle benut. Als internationaal gecertificeerd coach zijn een coachende en natuurlijke aanpak voor ons vanzelfsprekend.
  2. Onze ervaring en onze knowhow vanuit de zorgsector maken dat In Balance een bijzondere bezorgdheid heeft voor de mens in ontwikkeling.
  3. Duurzaamheid: Wij leren u geen oppervlakkige technieken aan maar vertrekken van de mens en zijn organisatie. Criteria en waarden vormen het uitgangspunt van uw traject. Deze moeten congruent zijn met de eigen omgeving.
  4. Wij doorbreken patronen. Disfunctionerend gedrag is vaak een patroon dat herkenbaar is in veel domeinen. Beperkte assertiviteit is geen gedrag op zich. Meestal is dat een patroon dat zich in alle domeinen, werk, privé en sociaal leven uit. Wij zoeken naar het patroon en verhelpen het probleem. Het gevolg is dat het hele functioneren daar de vruchten van plukt. De volledige persoon wordt betrokken in het proces. Wie u bent, wat u denkt, wat zijn uw waarden en overtuigingen en hoe uit zich dit in uw communicatie.
  5. Ontdekkend, liefdevol en respectvol. We laten u uw capaciteiten ontdekken en coachen u om ze op proactieve manier in uw werk en leven in te schakelen. Wij geven op een respectvolle en open manier feedback en leren u om op dezelfde manier feedback te geven aan anderen.  Feedback die u zelfvertrouwen geeft en leert groeien en ontwikkelen.
  6. Alle resultaten die je bij ons behaalt zijn meetbaar. Je krijgt pas uw certificaat na het slagen van een examen.
  7. ROI is hoog. Onze referenties beamen dat de coaching van In Balance een hoog ROI heeft. Een klant verwoordt het als volgt, “De weinige inspanningen leveren mij een maximum aan resultaat op. Men vraagt mij nooit meer om een uiteenzetting te herhalen. Sinds ik de cursus heb gevolgd, zijn er minder misverstanden en mijn medewerkers werken efficiënter”
  8. In Balance heeft niet alleen een locatie in Brugge maar ook in Gent en Leuven kan u een opleiding volgen.
  9. Uw coaching is maatwerk en daarom kijken wij alleen naar u en worden onze cursussen in functie van uw eigen persoonlijkheid gegeven.
  10. Wij voldoen aan het strenge kwaliteitslabel QFOR