Voor trainers

Als trainer of coach wilt u mensen leiden tot veranderingsprocessen. Mensen motiveren en coachen eist een belangrijke tol aan uw mondelinge communicatie.  Niet alleen de non-verbale communicatie maar ook de kwaliteit van uw stem, uw intonatie, uw expressie en vaardigheden bepalen of de coachee uw adviezen en inzichten zal integreren.

Het bewust zijn van hoe u zelf communiceert en hoe u uw communicatie optimaal kunt afstemmen op de klant is essentieel om vooruitgang te boeken.  De NLP Practitioner opleiding is een training bij uitstek om meer bewust te worden van uw communicatiepatronen.  Daarnaast komen in de opleiding neuro-linguistisch programmeren de basisvaardigheden van coaching aan bod. Jo Dumon is senior coach en leert u de grote troeven van het vak.

Als trainer/coach is uw stem het belangrijkste instrument.  Als uw stem u in de steek laat verliest u klanten en inkomsten.  In Balance waakt over de kwaliteit van uw stem en biedt u de gepaste ondersteuning om te voorkomen dat u stemproblemen ontwikkelt.
In Antwerpen, Gent en Oostkamp kunt u terecht voor individuele stemcoaching

Wilt u weten of u uw stemgebruik kunt verbeteren, of u de kwaliteit van uw stem kunt optimaliseren, hoe u kunt voorkomen dat u na een dag moe en hees bent  waarom uw stem het begeeft?

Dieter D'Haeyere over de NLP Practitioner cursus Masterclass Leadership & Communication

Na de opleiding ga je bewuster om met wat gezegd wordt en hoe de communicatie verloopt. Verbaal en non-verbaal. De eindopdracht vond ik ook een absolute meerwaarde. Heel intens. Een kans om iemand uit je groep dat duwtje te geven.

Dieter D'Haeyere, freelance software engineer Holos.be