Om succesvol te zijn in een steeds veranderende omgeving, moeten organisaties voortdurend uitmuntend werk leveren en tegen heel wat stress bestand zijn. Om als hecht team productief samen te werken, is duurzame en impactvolle communicatie een vereiste.
 

Waarom?

Geen twee teams zijn ooit gelijk. Met teamcommunicatie draagt elk teamlid zijn steentje bij tot een betere communicatie en groepsdynamiek. Door bewustwording van ieders persoonlijke communicatiestijl en de eigenheid van het team, leren jullie samen hoe jullie jullie sterktes kunnen uitspelen.
 

Wat bereikt u?

Tijdens de coaching focussen we op de optimalisatie van de teamwerking. De verhoudingen tussen teamleden worden kritisch onder de loep genomen. Samen met de coach ontdekken jullie welke rol jullie spelen in het tot stand komen van de groepsdynamiek van het team.

Aan de hand van het theoretisch kader van Insights en onder professionele begeleiding leren jullie hoe jullie conflicten constructief kunnen oplossen en hoe jullie de onderlinge relaties binnen het team kunnen versterken. Er wordt aandacht besteed aan efficiëntere vormen van communicatie en de manier waarop iedereen met elkaar omgaat. Met teamcoaching creëren jullie zelf een betere werksfeer, meer teamspirit en sterke resultaten.
 

Onze oplossingen

Op basis van de noden van onze klanten hebben wij verschillende uitgebreide formules ontwikkeld. Teamcoaching kan bestaan uit zowel individuele als groepscoaching. Bekijk hieronder het aanbod oplossingen met teamcoaching.

Coaching- & trainingsaanbod

Communicatie in ons Team

Teamcommunicatie Zilver

Bij een goed team is de som van de delen groter dan het geheel. Jullie willen performanter samenwerken, conflicten constructief aanpakken en met…
Communicatie in ons Team

Teamcommunicatie Brons

Jullie willen als team meer plezier beleven aan de samenwerking en zoeken daarom naar een beter evenwicht. Speel de talenten van elk teamlid uit met…
Communicatie in ons Team

Teamcommunicatie Goud

De samenwerking binnen jullie team is aan verbetering toe. Julie zoeken een manier om die plannen die steeds in het water vallen eindelijk te…

Oplossing op maat?

Contacteer ons voor een opleiding volgens uw noden.