Voor politici

Als politicus moet u heel vaak het woord nemen en is de kracht van het woord uiterst belangrijk. Ongetwijfeld kent u zeer goed de inhoud van uw dossier.  Maar wist u dat de vorm waarop u iets zegt voor 93 % bepaalt of uw boodschap echt uw toehoorders raakt? Vergelijk bijvoorbeeld de speeches van Obama of Lincoln met die van de gemiddelde Belgische politieker... een wereld van verschil! Leer dus zelf het verschil maken: spreek je een weg naar de top!

In Balance begeleidt u niet enkel in wat u brengt maar vooral in de wijze waarop u iets zegt.
93 % van de boodschap wordt bepaald door :

  • Lichaamstaal: houding, oogcontact, uitstraling en charisma.
  • De kwaliteit van uw stem: spreektempo, intonatie, stemkwaliteit, articulatie

Wij bieden u een individueel traject aan waarin volgende communicatieve vaardigheden getraind worden :

  • Mental Speech Coaching: De mental speech coaching zorgt ervoor dat u met nog meer zekerheid en zelfvertrouwen vertelt wat u wilt vertellen.  Uw angsten worden vervangen door krachten en u zult plezier beleven in debatten, vergaderingen en panelgesprekken
     
  • Stem – en uitspraakcoaching: Zorg dat u met de juiste stem en de passende intonatie uw boodschap kracht bijzet. The Iron Lady volgde bijvoorbeeld stemcoaching!
     
  • Public Speaking: Een training in spreken in het openbaar van In Balance begeleidt u op de weg naar het geven van een boeiende presentatie. Via beeld- en klankopnames krijgt u duidelijke feedback om een topspreker te worden.

Hij volgde een individueel traject rond leiderschap, mondelinge communicatie, spreekangst

Michiel Provoost - zaakvoerder