Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Onze loopbaancoaches zoeken via coachingsgesprekken en oefeningen op maat samen met u het antwoord op deze vragen.  Het doel van ons loopbaantraject is zelfbewust keuzes kunnen maken. Als u weet wie u bent en wat u belangrijk vindt, zal u in staat zijn vanuit uw eigen kracht beslissingen te maken die u energie geven.
 

Waarom?

We kiezen bewust voor een resultaatgerichte loopbaanbegeleiding die gebaseerd is op verschillende modellen (NLP, Stephen Covey, mindfulness, Ofman en Schein). We werken dus vanuit een verbinding tussen denken, voelen en doen. Met die holistische aanpak begeleiden we u naar zelfinzicht in uw professionele doelen. Door bewustwording versterkt u uw waarden en capaciteiten.
 

Wat bereikt u?

  • Uw professionele ambities worden helder
  • U geeft focus en richting aan uw loopbaan
  • U voorkomt burn-out of bore-out
  • U ervaart meer werkgeluk
     

Loopbaancheques

In Balance is erkend als officieel loopbaancentrum. Indien je voldoet aan de voorwaarden, kan u dus gebruik maken van loopbaancheques. Voor meer informatie over loopbaancheques, klik hier.
 

Onze oplossingen

Op basis van de noden van onze klanten hebben wij verschillende uitgebreide formules ontwikkeld. Bekijk hieronder het aanbod oplossingen met loopbaanbegeleiding of maak een afspraak.

Maak een afspraak

Coaching- & trainingsaanbod

Vind uw Droomjob Brons

Met loopbaancoaching van In Balance ontdekt u uw optimale pad richting een job die u voldoening brengt en een groter werkgeluk.

Vind uw Droomjob Goud

Elke seconde van het sollicitatieproces doet ertoe. De concurrentie is gedegen. In Balance staat klaar om u de verdiende hulp te geven die uw…

Vind uw Droomjob Zilver

Hoe wordt u de nummer één kandidaat voor uw droomjob? Met sollicitatietraining, mentale training en leiderschapscoaching bewijst u dat u de man of…

Oplossing op maat?

Contacteer ons voor een opleiding volgens uw noden.