In company
Individueel traject

Voor wie?

Professionals die geregeld voor de camera presentaties houden. Voor degenen die webinars en online meetings moeten leiden en steeds opnieuw moeten overtuigen en begeesteren. Voor hen die op regelmatige wijze een team moeten inspireren.

Wat bereikt u?

Uw presentaties zijn vanaf nu vloeiend. Niet alleen met de inhoud weet u te overtuigen, maar ook met de vorm, de manier van het overbrengen van de inhoud is, raakt u uw publiek. Uw boodschap blijft hangen en maakt het verschil. Uw ‘kijkers’ weet u te boeien. Ze hebbende indruk dat u weet waarover u praat. Ze vertrouwen uw kennis en gaan mee in uw verhaal.

Onze aanpak

Door het volgen van dit Zilvertraject geeft u uzelf de kans om op een intensieve manier aan uw presentatievaardigheden te werken. We werken op uw stem, ritme, uw intonatie, uw articulatie, uw lichaamstaal. Ook de inhoud komt aan bod. Spreken voor een camera voor hybride evenementen, voor online meetings en presentaties wordt een opportuniteit om uw kennis en creativiteit te delen.

Praktisch

Op basis van onze analyse van een reeds bestaand filmpje of van een nieuw ad hoc filmpje, maken we uw traject op.
Daar kunnen volgende onderdelen aan bod komen:
-  Uitspraak- en stemcoaching van slordige klanken en coachen op een camera stem: 6 à 10 sessies van 60 minuten per persoon.
-  Eindredactie van het script (inhoudelijk)in overleg ( 2-3u)
-  Coachen van de videoboodschap op vorm en inhoud ( pauzes, intonatie per taal/per zin en van het geheel!) 3 uur
-  Camera coaching : gebruik van licht en kleur, lichaamstaal   - 3 uur

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Communicatiecoaching

Het kloppende hart van elk bedrijf zijn de medewerkers. Om een gevoel van verbondenheid met uw team op te bouwen is impactvolle communicatie een vereiste. Tijdens de communicatiecoaching leert u vanuit uw eigenheid motiverend communiceren.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Volgende opleidingen behoren tot dit traject

Camera training Brons

U moet een presentatie doen, een webinar presenteren, een online-meeting leiden of nieuwe projecten voorstellen. Het is de eerste keer of u voelt u…

Coaches

Johanna Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, presentatie-, leiderschap-, team-, impactcoach executive level
Liesbeth Faelens
Liesbeth Faelens
Dictie-, stem- en zangcoach. Executive level

Ik was enorm verrast door het professionalisme en de kennis die u meebracht. Ik heb mezelf ook beter leren kennen, de afgelopen twee dagen. En dan voornamelijk, wat ik niet had verwacht, is dat het toch mogelijk is om op 2 dagen mensen naar een hoger niveau te tillen

Wim Cools, account manager Securitas