Assertiviteit is een nuttige eigenschap voor uw geluk in eender welke situatie. Ook op uw werk is het belangrijk dat u assertief kan zijn.
 

Waarom?

Assertiever worden betekent dat u in staat bent om uw eigen persoonlijkheid uit te drukken, zonder dat dit vijandigheid oproept. Het betekent dat u neen kan zeggen zonder dat u zich schuldig voelt. Het laat toe dat u vertrouwen heeft in uzelf en dat u probleemloos moeilijke beslissingen kan nemen.

De assertiviteitstraining van In Balance is voor bedrijfsleiders, team managers, management-assistenten, verkopers,... die sterk in hun schoenen willen staan en grenzen willen stellen.
 

Wat bereikt u?
 

Na onze praktijktraining kan bent u niet enkel assertiever, maar ook productiever

  • U staat op uw rechten, onderhandelt makkelijker en krijgt meer gedaan.
  • U gebruikt uw kwaliteiten beter doordat u zich bewust wordt van het effect dat uw gedrag, gedachten en emoties hebben op uw functioneren. 
  • U heeft meer energie en wordt een betere werkkracht.
  • U wordt gelukkiger in al uw sociale relaties.
  • U kan conflicten constructief oplossen

Doordat u uw beperkende overtuigingen zal transformeren naar sterktes, barst u van het zelfvertrouwen. Opnieuw durft u uw grenzen te verleggen. Nieuwe deuren openen voor u, u vergroot uw jobkansen en creëert eigenhandig meer vrijheid in uw job.

 

Onze oplossingen

Op basis van de noden van onze klanten hebben wij verschillende uitgebreide formules ontwikkeld. Bekijk hieronder het aanbod oplossingen met assertiviteitscoaching of maak een afspraak.

Maak een afspraak

Coaching- & trainingsaanbod

Communiceren als een Leider

Inspirerend Communiceren als een Leider - Goud

U bent gepassioneerd en gedreven. En dat wilt u uiteraard ook uitstralen.
Ontdek hoe u van uw persoonlijke kwaliteiten gebruik kan maken om…
Communiceren als een Leider

Inspirerend Communiceren als een Leider - Zilver

U wilt resultaat. Of het nu gaat om vergaderingen leiden, omgaan met klanten, of andere day-to-day verantwoordelijkheden, u bent overtuigd dat uw…

Oplossing op maat?

Contacteer ons voor een opleiding volgens uw noden.