In company
Individueel traject

Voor wie?

Voor hen die voelen dat ze de vaardigheden niet hebben om overtuigend voor de camera te staan. Voor hen die de indruk hebben dat ze niet goed overgekomen tijdens het presenteren. Voor hen die weten dat ze hun verhaal niet overtuigend kunnen brengen

Wat bereikt u?

Met de formule Spreken voor de camera brons krijgt u meer zelfvertrouwen. U slaagt erin uw verhaal overtuigend over te brengen. Uw publiek luistert geconcentreerd naar uw presentatie. U kan hen boeien en ervoor zorgen dat u hun aandacht niet kwijt raakt. Er is een verbinding tussen u en uw publiek.

Onze aanpak

We leren u de kneepjes van het vak en hoe op een natuurlijke en levendige manier voor de camera te staan. De presentatietechnieken waar we op focussen behelzen zowel de manier van presenteren, de stem, dictie, het ritme, maar ook de lichaamstaal.

Praktisch
na een analyse wordt uw persoonlijk traject opgemaakt.
Dit kan volgende onderdelen bevatten:

- trainen van een camerastem
- optimaliseren van uw uitspraak
- eindredactie van het script
- camera coaching
 

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Communicatiecoaching

Het kloppende hart van elk bedrijf zijn de medewerkers. Om een gevoel van verbondenheid met uw team op te bouwen is impactvolle communicatie een vereiste. Tijdens de communicatiecoaching leert u vanuit uw eigenheid motiverend communiceren.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Coaches

Johanna Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, presentatie-, leiderschap-, team-, impactcoach executive level
Liesbeth Faelens
Liesbeth Faelens
Dictie-, stem- en zangcoach. Executive level

Het is een training waarbij je in het zijn van een persoon gaat kijken en je afvraagt "Hoe communiceert mijn gesprekspartner, en hoe kan ik mij daarin gaan aanpassen?"

Naam, functie