U wilt genieten van uw contacten met collega's en klanten, maar stress en angst gooien roet in het eten. Voelt u zich geremd in gesprekken of tijdens presentaties? Kan u niet helder meer denken wanneer u het woord moet nemen? Of begint u te stotteren of gespannen adem te halen wanneer er een respons van u verwacht wordt?

Een reeks aan overtuigingen kunnen aan de basis van spreekangst liggen. En omgekeerd kan spreekstress een hele resem aan bijkomende problemen teweegbrengen die uw zelfvertrouwen inperken. Door de vicieuze cirkel van spreekangst takelt uw gemoedstoestand dag na dag af.

Of u nu een neurologische vorm van stotteren heeft die spreekangst veroorzaakt of uw angsten net uw potentieel verdoezelen, u verdient een coach die uw probleem persoonlijk en vanuit empathie aanpakt.  Johanna Dumon - personal coach - combineert kennis uit de logopedie en mental coaching met NLP-inzichten om u voorgoed van uw spreekangst te verlossen.
 

 

Wat bereikt u?

Met de open opleiding Van Spreekangst naar Spreekdurf zult u uw spreekangst overwinnen. We gaan samen op zoek naar hoe beperkende denkpatronen en overtuigingen ontstaan zijn. U leert technieken om spreekstress te verslaan in eender welke situatie, of dit nu sociale situaties of presentaties zijn. U past de theorie dan toe met korte presentatieoefeningen. Wij beperken het aantal deelnemers, zodat u op maat feedback krijgt en optimaal kan groeien.

Bekijk hier de getuigenis van Lobke.
 

Onze oplossingen

Op basis van de noden van onze klanten hebben wij verschillende uitgebreide formules ontwikkeld. Onze open opleidingen kunnen ook steeds apart gevolgd worden. Bekijk hieronder het aanbod oplossingen met Van Spreekangst naar Spreekdurf of schrijf u in voor de eerstvolgende workshop.

Inschrijven

Coaching- & trainingsaanbod

Spreken zonder stress

Spreekangst Zilver

Wanneer u nog maar denkt aan al die ogen die binnenkort op u gericht zullen zijn,stokt uw ademhaling. U zweet en trilt. Uw rustige uitstraling? Die…
Spreken voor Media - Camera en Podcast training

Podcast training Goud

Podcasten, het is populair. Misschien denkt u, dat kan ik ook. Toch is het niet iets waar je zomaar aan begint. In tegenstelling tot het spreken voor…
Spreken zonder stress

Spreekangst Goud

Uw spreekangst belemmert u om uw functie en werk naar behoren uit te voeren. Mentale en fysieke stress nemen het roer over en je blokkeert

Impactvol spreken in meetings - GOUD

U wenst in elke teamvergadering, bespreking, overleg met impact en inspirerend te spreken

Oplossing op maat?

Contacteer ons voor een opleiding volgens uw noden.

Hij volgde een individueel traject rond leiderschap, mondelinge communicatie, spreekangst

Michiel Provoost - zaakvoerder