U wilt genieten van uw contacten met collega's en klanten, maar stress en angst gooien roet in het eten. Voelt u zich geremd in gesprekken of tijdens presentaties? Kan u niet helder meer denken wanneer u het woord moet nemen? Of begint u te stotteren of gespannen adem te halen wanneer er een respons van u verwacht wordt?

Een reeks aan overtuigingen kunnen aan de basis van spreekangst liggen. En omgekeerd kan spreekstress een hele resem aan bijkomende problemen teweegbrengen die uw zelfvertrouwen inperken. Door de vicieuze cirkel van spreekangst takelt uw gemoedstoestand dag na dag af.

Of u nu een neurologische vorm van stotteren heeft die spreekangst veroorzaakt of uw angsten net uw potentieel verdoezelen, u verdient een coach die uw probleem persoonlijk en vanuit empathie aanpakt.  Jo Dumon - personal coach - combineert kennis uit de logopedie en mental coaching met NLP-inzichten om u voorgoed van uw spreekangst te verlossen.
 

 

Wat bereikt u?

Met de open opleiding Van Spreekangst naar Spreekdurf zult u uw spreekangst overwinnen. We gaan samen op zoek naar hoe beperkende denkpatronen en overtuigingen ontstaan zijn. U leert technieken om spreekstress te verslaan in eender welke situatie, of dit nu sociale situaties of presentaties zijn. U past de theorie dan toe met korte presentatieoefeningen. Wij beperken het aantal deelnemers, zodat u op maat feedback krijgt en optimaal kan groeien.

Bekijk hier de getuigenis van Lobke.
 

Onze oplossingen

Op basis van de noden van onze klanten hebben wij verschillende uitgebreide formules ontwikkeld. Onze open opleidingen kunnen ook steeds apart gevolgd worden. Bekijk hieronder het aanbod oplossingen met Van Spreekangst naar Spreekdurf of schrijf u in voor de eerstvolgende workshop.

Inschrijven

Coaching- & trainingsaanbod

Impactvol spreken in meetings - GOUD

U wenst in elke teamvergadering, bespreking, overleg met impact en inspirerend te spreken
Spreken zonder stress

Spreekangst Zilver

Wanneer u nog maar denkt aan al die ogen die binnenkort op u gericht zullen zijn,stokt uw ademhaling. U zweet en trilt. Uw rustige uitstraling? Die…
Spreken zonder stress

Spreekangst Goud

Uw spreekangst overmeestert u, mentaal en fysiek. Een verstoorde ademhaling, hartproblemen en andere ernstige lichamelijke klachten lijken wel uw…

Oplossing op maat?

Contacteer ons voor een opleiding volgens uw noden.

Ik was enorm verrast door het professionalisme en de kennis die u meebracht. Ik heb mezelf ook beter leren kennen, de afgelopen twee dagen. En dan voornamelijk, wat ik niet had verwacht, is dat het toch mogelijk is om op 2 dagen mensen naar een hoger niveau te tillen

Wim Cools, account manager Securitas