In company
Individueel traject

Voor wie?

Voor iedereen die meer zelfvertrouwen wil uitstralen en een charismatisch spreker wil worden. Voor iedereen in een leidinggevende functie die geregeld op professionele wijze een publiek moet toespreken, wil overtuigen met een duidelijke, inspirerende boodschap. Of dat publiek nu bestaat uit 10 of 500 personen.

Wat bereikt u?

In dit traject GOUD leert u hoe u uw publiek kunt inspireren, hoe u spontaan kunt leren spreken met impact. Met uw stemtimbre, met een pakkende intonatie, met uw lichaamstaal, met een klaar en duidelijke storyline helpen we u uw boodschap overbrengen. Maar we gaan verder in deze training. Weg met de twijfels op een podium, weg met onnodige negatieve stress tijdens een keynote of het presenteren. We zorgen ervoor dat uw luisteraars vanaf nu op het puntje van hun stoel zitten en aan uw lippen hangen.  

Onze aanpak

Het overbrengen van energie tijdens uw presentaties staat centraal. Door te focussen op uw innerlijke kracht en uw sterktes tillen we u naar een hoger niveau van bewustzijn en van zelfvertrouwen. In die mate dat op een podium of voor een camera staan u energie geeft en kippenvel bezorgt! 

Dit traject bestaat in principe uit

We analyseren een reeds bestaand filmpje - op deze basis wordt uw traject opgebouwd. 

Daarin kunnen volgende onderdelen aan bod komen:

- individuele one-to-one-coachings ( mindset, presentatievaardigheden)

- sessies uitspraak- en stemcoaching

- sessies waarbij gefocust wordt op alle aspecten van online spreken en online presenteren die voor u belangrijk zijn (eindredactie van script,  vorm en inhoud van uw boodschap, camera coaching,...)

- coaching is mogelijk in Nederlands, Frans en Engels

!!Resultaat garantie

We kunnen een effectief resultaat garanderen indien het opleidingstraject volledig wordt gevolgd. Daarom geven we u volgende garantie op resultaat.

Personal In Balance Guarantee

Indien u tijdens uw traject “goud” de instructies volgt en tijdens de intervalperiodes effectief oefent en toch blijkt dat na het beëindigen van het traject het resultaat onvoldoende is, heeft u recht op extra aanvullende individuele coaching - te nemen binnen het jaar na de trajectbeëindiging of op een extra deelname aan het open traject aan sterk gereduceerde prijs.

Met andere woorden coachen wij u verder tot u uw doelstellingen heeft bereikt.

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Communicatiecoaching

Het kloppende hart van elk bedrijf zijn de medewerkers. Om een gevoel van verbondenheid met uw team op te bouwen is impactvolle communicatie een vereiste. Tijdens de communicatiecoaching leert u vanuit uw eigenheid motiverend communiceren.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Volgende opleidingen behoren tot dit traject

Camera training Brons

U moet een presentatie doen, een webinar presenteren, een online-meeting leiden of nieuwe projecten voorstellen. Het is de eerste keer of u voelt u…

Coaches

Johanna Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, presentatie-, leiderschap-, team-, impactcoach executive level
Liesbeth Faelens
Liesbeth Faelens
Dictie-, stem- en zangcoach. Executive level

Ik ben aangenaam verrast door de persoonlijke aanpak. Tijdens de lessen wordt gewerkt met eigen cases. Je kan problemen waar mee je in het dagdagelijkse leven te maken hebt aanbrengen, en daar wordt concreet op geoefend. Er wordt advies op maat gegeven. Er wordt heel flexibel les gegeven.

dr. An Van Den Bulcke, Senior Business Developer Universiteit Gent