Individueel traject
op afspraak

Voor wie?

Als leidinggevende is de kern van uw takenpakket ook uw grootste uitdaging: uw medewerkers. Een doeltreffende, no nonsene coaching is dé ideale manier om uw communicatie- en leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen.

 • Twijfelt u aan uw aanpak wanneer de emotionele noden van uw medewerkers de voorgrond nemen?
 • Komen uw bakken passie en gedrevenheid niet altijd over?
 • Zit u niet altijd op dezelfde golflengte als uw gesprekspartners?
 • Wilt u de band met uw management versterken?
 • Vinden uw medewerkers u soms koel of afstandelijk, ondanks uw goede intenties?
   

Wat bereikt u?

U ontdekt hoe u vanuit uw eigenheid uw leidersrol kan bestendigen. Vanuit een vernieuwd zelfbewustzijn helpen wij u om uw doelstellingen te bereiken, waaronder

 • als bezield leider uw gesprekspartner enthousiasmeren
 • uw contacten kwalitatiever maken
 • misverstanden vermijden
 • conflicten voorkomen en constructief oplossen
 • de wereld vanuit verschillende perspectieven begrijpen

Door intuïtief om te gaan met de noden van uw medewerkers, bereikt u sneller resultaten en kan u efficiënter sturing geven.
 

Onze aanpak

Samen met de coach schetst u een objectief beeld van uw kwaliteiten en werkpunten. Door onze holistische aanpak die (zelf)bewustzijn centraal stelt, krijgt u controle over de impact van uw communicatie. In het groepstraject kan u alles in praktijk omzetten.

Het traject omvat:

Wij verzekeren u van een blijvend resultaat.
 

Feel (Y)Our Impact

Bekijk hier de getuigenis van Hans.

Een diepgaand inzicht in de processen van verbale en non-verbale communicatie maakt u zich eigen. Zo vormt u zich om tot een flexibele denker, een charismatische spreker, en een inspirerend leider. Doordat u vanuit uw eigenheid uzelf leert profileren, staat u steeds in uw kracht en bouwt u uw zelfvertrouwen en autonomie op.

Vaar een nieuwe koers richting impactvolle communicatie en open ongekende deuren voor uzelf, uw medewerkers én uw bedrijf.

Ik kwam tot de constatatie dat er een vrij groot verschil was tussen wat ik wenste te vertellen en wat gepercipieerd wordt of ontvangen is door de andere partij. De boodschappen komen [nu] sterker over naar de werknemers.

Hans de Jaeger, director Honda Motor Europe Logistics NV

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Mental speech coaching

De indruk die u maakt is het resultaat van jaren...opvoeding, successen, tegenslagen. Met onze holistische aanpak "mental speech coaching" krijgt u controle over de impact die u maakt.

Communicatiecoaching

Het kloppende hart van elk bedrijf zijn de medewerkers. Om een gevoel van verbondenheid met uw team op te bouwen is impactvolle communicatie een vereiste. Tijdens de communicatiecoaching leert u vanuit uw eigenheid motiverend communiceren.

Leiderschapscoaching

Authentiek leiderschap is de sterkste vorm van leiderschap die er is. Met de leiderschapstraining ontwikkelt u persoonlijk leiderschap, en straalt u de normen en waarden van uw bedrijf uit.

Assertiviteitstraining

Een gebrek aan assertiviteit kan heel wat stress opleveren. "Nee" zeggen zonder schuldgevoel is een voorwaarde voor een evenwichtig (professioneel) leven. Vind de juiste balans in uw communicatiegedrag en uw leven met assertiviteitstraining.

Masterclass Leadership & Communication

Inspirerend leidinggeven vertrekt vanuit efficiënte en motiverende communicatie. Of u nu manager, CEO of ondernemer bent, authentiek leiderschap is een must. In de Masterclass Leadership & Communication verwerft u de competenties die uw loopbaan naar een hoger niveau zullen tillen.

Volgende opleidingen behoren tot dit traject

De Inspirerende Spreker

Met tabellen en cijfers bereik je veel hoofden, met inspirerende woorden raak je harten.

Coaches

Johanna
Johanna Dumon
Managing director, trainer, presentatie-, leiderschap-, team-, impactcoach executive level
Liesbeth
Liesbeth
Dictie-, stem- en zangcoach. Executive level