Onze medewerkers

Marketing- en communicatiemedewerker
Hoofd administratie
Silke Dury

Marketing- en communicatiemedewerker

Silke is de marketing- en communicatiemedewerker van In Balance.

Ze behaalde haar diploma Taal- en Letterkunde: Nederlands-Engels in 2016 aan de Universiteit van Gent. Twee jaar later kreeg ze een certificaat Digital Content and Journalism aan de Arteveldehogeschool waarin ze zich verdiepte in digitale media en content marketing. Haar constante leergierigheid neemt haar maar al te vaak mee op een missie om nieuwe kennis in haar vakgebied op te doen. Ze gelooft dan ook stellig dat je met vormingen en coaching je potentieel waar kunt maken – en overtreffen.

Ze is erg cultuurgericht, en spendeert het grootste deel van haar vrije tijd dan ook met haar neus tussen de boeken. Bovendien werkt ze als vrijwilliger bij een Gents podcastcollecief. Je kan haar vinden op het Gentse kantoor van In Balance.

Dirk heeft genees- heel- en verloskunde gestudeerd aan de KU Leuven en behaalde eveneens een licentie in de Lichamelijke Opvoeding. Zijn opleiding volgde hij aan de universitaire ziekenhuizen in Leuven en aan het Hôpital Hotel Dieu in Parijs.Hij is gespecialiseerd in Fysische Geneeskunde en Revalidatie en werkt in het AZ St-Lucas in Brugge. Hij heeft een erkenning als revalidatiearts in de locomotorische, neurologische en cardiopulmonaire aandoeningen.

Als sportarts had hij jarenlang de verantwoordelijkheid voor onder andere de medische begeleiding van KSV Cercle Brugge en BBC Oostkamp.

Hij deed een NLP opleiding bij Heart Systems - Paul Liekens (practitioner), Arcturus - Eric Schneider (Master en Trainersopleiding) en Ané Linden van het New-York Training Institute for NLP.

Bij In Balance vervult hij vooral een administratieve functie en staat ie de coaches bij met raad en daad.

Mensen de juiste coaching aanbieden en adviseren aan de hand van duurzaamheid is zijn missie.

Dieter D'Haeyere over de NLP Practitioner cursus Masterclass Leadership & Communication

Na de opleiding ga je bewuster om met wat gezegd wordt en hoe de communicatie verloopt. Verbaal en non-verbaal. De eindopdracht vond ik ook een absolute meerwaarde. Heel intens. Een kans om iemand uit je groep dat duwtje te geven.

Dieter D'Haeyere, freelance software engineer Holos.be