Onze medewerkers

Hoofd administratie
Communicatiemedewerker

Dirk heeft genees- heel- en verloskunde gestudeerd aan de KU Leuven en behaalde eveneens een licentie in de Lichamelijke Opvoeding. Zijn opleiding volgde hij aan de universitaire ziekenhuizen in Leuven en aan het Hôpital Hotel Dieu in Parijs. Hij is gespecialiseerd in Fysische Geneeskunde en Revalidatie en heeft gewerkt in het AZ St-Lucas in Brugge. Hij heeft een erkenning als revalidatiearts in de locomotorische, neurologische en cardiopulmonaire aandoeningen.

Als sportarts had hij jarenlang de verantwoordelijkheid voor onder andere de medische begeleiding van KSV Cercle Brugge en BBC Oostkamp.

Hij deed een NLP opleiding bij Heart Systems - Paul Liekens (practitioner), Arcturus - Eric Schneider (Master en Trainersopleiding) en Ané Linden van het New-York Training Institute for NLP.

Bij In Balance vervult hij vooral een administratieve functie en staat ie de coaches bij met raad en daad.

Mensen de juiste coaching aanbieden en adviseren aan de hand van duurzaamheid is zijn missie.

Francesca werkt als freelance communicatiemedewerker bij In Balance.

Ze behaalde haar Bachelor en Masterdiploma in de Audiovisuele Kunsten en Politieke Wetenschappen in Brussel (RITCS en VUB).

Met haar audiovisuele en grafische vaardigheden helpt ze bij de videocoaching en het organiseren van evenementen. 
 

[Ik ervaar enkel nog gezonde spreekstress.] Ik moet mij nog de technieken vertrouwd maken, maar het proces is in werking gesteld en ik ben ervan overtuigd dat ik binnen dit en een korte tijd grote vooruitgang zal boeken.

Patrick Scheerlinck, zaakvoerder PSP Communications