In company

Voor wie?

Zowel de groepsdynamiek als de onderlinge werkrelaties tussen teamleden moeten geoptimaliseerd worden. Conflicten (al dan niet uitgesproken) en onaangename discussies leveren spanningen op die nefast zijn voor jullie teamwerking. Een mentaliteitsverandering of intensieve begeleiding zijn ideaal om resultaat in de toekomst te garanderen.
 

Wat bereikt u?

De sterktes en zwaktes van het team en elk individueel teamlid bepalen de eigenheid van de groepsdynamiek. Met duurzame communicatie komen jullie tot een hoger teambewustzijn en meer onderling vertrouwen.

 • Zo bouwen jullie gezonde verhoudingen binnen jullie team op. Noem het een authentieke open feedback-cultuur
 • Onnodige conflicten kunnen jullie vermijden
 • Doelgerichte discussies ervaren jullie als verrijkend
 • Elk teamlid voelt zich voortaan even betrokken bij de teamwerking en de  objectieven van het team en het bedrijf.
   

Onze aanpak

Door een combinatie van intensieve individuele en gezamenlijke begeleiding, ontdekken jullie de unieke persoonlijkheid van jullie team, en graven jullie dieper in jullie individuele eigenheid. Op basis van een persoonlijkheidsanalyse ontdekken jullie samen met onze gecertificeerde Insights teamcoach ieders  communicatiestijl.

Tijdens de workshop kiezen jullie een eigen casus om rond te werken. Hierin passen jullie de inzichten uit de teamcoaching toe op een persoonlijke praktijksituatie. Zo wordt de geoptimaliseerde groepsdynamiek verder verankerd.

Dit traject bestaat uit:

 • 1 dag teamcoaching (kick-off)
 • 1 sessie individuele coaching/deelnemer
 • workshop teamcoaching rond thema naar keuze (bv. time management, change management, stress management, conflicthantering, feedback, beslissingen nemen,…)
   

Feel (Y)Our Impact

Alle teamleden gaan samen op zoek naar hoe zij als team met meer plezier, efficiënter en doelgericht kunnen samenwerken. Tijdens deze reis scherpen jullie de talenten van individuele teamleden aan en spelen jullie de eigenheid van jullie team uit. Met meer betrokkenheid en bijgevolg meer engagement voor de genomen beslissingen, bouwen jullie het onderlinge vertrouwen verder op. Het imago van het team krijgt een boost. Met impactvolle communicatie brengen jullie evenwicht in het team. Daardoor kunnen jullie onderling én cross-functioneel beter en performanter samenwerken. Dat opent deuren naar nieuwe mogelijkheden en initiatieven.

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Teamcoaching

Elk team is uniek. Maak van jullie eigenheid jullie grootste sterkte. Met teamcoaching gaan jullie zowel individueel als in team op zoek naar jullie persoonlijke en gezamenlijke talenten en werkpunten. Een evenwichtig team levert de beste resultaten.

Volgende opleidingen behoren tot dit traject

Van Stress naar Balans

“Balans tussen werk en thuis, thuis en ontspanning, ontspanning en sociaal leven,.. .. Stress!! ”

Coaches

Martine De Prijcker
Martine De Prijcker
Leiderschaps-, communicatie- en teamcoach
Dieter D'Haeyere over de NLP Practitioner cursus Masterclass Leadership & Communication

Na de opleiding ga je bewuster om met wat gezegd wordt en hoe de communicatie verloopt. Verbaal en non-verbaal. De eindopdracht vond ik ook een absolute meerwaarde. Heel intens. Een kans om iemand uit je groep dat duwtje te geven.

Dieter D'Haeyere, freelance software engineer Holos.be