De kracht van uzelf beter te begrijpen als individu of leider

Topcoach Jo Dumon is geaccrediteerd om Insights Discovery te gebruiken bij In Balance klanten.

Een Insights practitioner gaat tot de kern van elke zakelijke uitdaging. Gebruikmakend van de krachten die reeds aanwezig zijn, worden de principes van Insights Discovery geïntegreerd in uw bedrijf of organisatie. Kortom, een Insights practitioner wijst u de weg naar succes.
Insights Discovery Insights Discovery

Insights Discovery is een betrouwbaar, uniek en succesvol instrument waarmee teams, bedrijven en organisaties groeien door middel van het accepteren en gebruik maken van de verschillen die aanwezig zijn tussen mensen. Het systeem, gebaseerd op de persoonlijkheidstypes omschreven door Gustav Carl Jung, wordt wereldwijd erkend. 

Het model maakt gebruik van een eenvoudige kleurentaal waarbij kleuren rood, geel, blauw en groen verschillende psychologische voorkeuren representeren. Elk individu bezit - in verschillende proporties - alle vier deze kleuren in zijn of haar persoonlijkheid; en die unieke proportie bepaalt iemands unieke manier van denken en doen. Met andere woorden, elk individu is uniek.

Insights Discovery Insights Discovery

Deelnemers krijgen een Persoonlijk Insights Discovery Profiel op basis van de vijfentwintig meerkeuzevragen die ze invullen. Dit biedt zelfinzicht en stuwt daarbij ook doelgerichte communicatie en organisatieontwikkeling voort. 

Interactie wordt sterker en effectiever van zodra de individuen inzicht verwerven in hun eigen gedragsstijl en die van de ander. Want het zijn nét die verschillen die de stuwkracht voor samenwerking vormen. Logisch, als je er even bij stilstaat: mensen die weten wie ze zijn, kunnen het beste halen uit hun sterktes terwijl ze werken aan hun uitdagingen. Vitale vragen zoals 'Hoe kan ik beter worden?' of 'Hoe concentreer ik me op deze taak’ worden gestimuleerd.

De kracht van uzelf beter te begrijpen als individu of leider zal uw bedrijf of organisatie niet alleen op korte termijn vooruit helpen. Het zal de kwaliteit van uw teamwerk en algemene samenwerking voor altijd verhogen.

Lees hier meer over Insights Discovery

Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen [door de masterclass Leadership & Communication], maar het was heel intens.

Sabine Sypré, zaakvoerder Hoogbloeier