Bedrijfstraject

Voor wie?

Willen jullie als team nog beter samenwerken? Of conflicten samen productiever aanpakken? Of willen jullie ontdekken hoe jullie een efficiënt, zelfsturend team kunnen zijn? Dan is onze bronzen formule in teamcommunicatie dé coaching die jullie team zoekt.
 

Wat bereikt u?

Door een beter begrip van de verschillende persoonlijkheden en communicatiestijlen binnen het team, versterkt de vertrouwensband.

  • Jullie maken samen ruimte voor open communicatie en eerlijkheid.
  • Zo vermijden jullie conflicten en ervaren jullie doelgerichte en creatieve discussies als verrijkend.
  • Jullie scherpen in team jullie persoonlijke sterktes aan, en ontdekken hoe jullie op een evenwichte manier aan jullie werkpunten kunnen werken.
  • Jullie werken met meer plezier en resultaatsgerichter samen.
     

Onze aanpak

Tijdens een volledige teamcoaching dag, ontdekken jullie zelf hoe jullie individuele persoonlijkheden de eigenheid van het team bepaalt. Samen leggen jullie de verborgen talenten van alle teamleden bloot, en leren jullie hoe jullie die in teamverband kunnen aanscherpen. Met duurzame communicatie achterhalen  jullie hoe jullie eenwicht binnen het team kunnen brengen.

Dit traject bestaat uit:

  • 1 dag algemene teamcoaching (kick-off)
     

Feel (Y)Our Impact

Niet enkel vergroot het vertrouwen in jullie team, ook het zelfvertrouwen van ieder teamlid krijgt een boost. Jullie werken performanter, met een heldere visie en missie. Of jullie nu een zelfsturend of gemanaged team zijn, elke teamlid voelt zich betrokken en geëngageerd. Onnodige conflicten zijn verleden tijd, en een efficiënte, verrijkende uitwisseling van ideeën versterken jullie resultaten.

Wees performanter met Teamcommunicatie Brons.

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Teamcoaching

Elk team is uniek. Maak van jullie eigenheid jullie grootste sterkte. Met teamcoaching gaan jullie zowel individueel als in team op zoek naar jullie persoonlijke en gezamenlijke talenten en werkpunten. Een evenwichtig team levert de beste resultaten.

Coaches

Martine De Prijcker
Martine De Prijcker
Leiderschaps-, communicatie- en teamcoach

De individuele feedback die we kregen is een groot voordeel in vergelijking met andere opleidingen die ik online had gevonden.

Lobke Geleyns, communicatiemedewerker Ypto