Individueel traject

Voor wie?

U heeft uw presentatie of speech tot in de puntjes voorbereid, maar toch ligt u al enkele nachten op voorhand in bed te woelen. Wanneer het moment aanbreekt en alle ogen op u zijn gericht, voelt u uw handen trillen en het zweet van uw voorhoofd parelen. Uw stem klinkt schril, uw spraak wordt onduidelijk. Verbinding met het publiek maken blijkt erg moeilijk.

Als professional is het presenteren en professionele contacten onderhouden een deel van uw takenpakket, dus wilt u dat ook zonder stress kunnen doen. Onze formule Spreekangst Overwinnen Zilver is gericht naar professionals die het beste willen halen uit hun job en persoonlijk leven.
 

Wat bereikt u?

U hebt uw spreekangst overwonnen!
U hebt enorm veel talent en kennis dat u met uw publiek kan delen. Dit traject is speciaal ontwikkeld om u te helpen uw potentieel te onthullen dat schuilgaat achter de sluier van spreekangst.

Een publiek toespreken – in welke situatie dan ook – is niet langer een onvermijdelijke karwei, maar een aangename uitdaging. U leert genieten van het woord te nemen in een vergadering en uw eigen troeven in de verf te zetten. Assertiviteit wordt uw zoveelste positieve eigenschap. U weet perfect hoe u in elke situatie moet reageren, en u durft het conflict aan te gaan. En uw collega’s of werknemers? Die zien in u een nieuw rolmodel.
 

Onze aanpak

Met onze holistische aanpak om uw spreekangst te ob-verwinnen, optimaliseren wij naast uw spreek- en presentatievaardigheden, ook uw mindset.
Door dieper inzicht te verwerven in uw kwaliteiten, werkpunten en de beperkende ervaringen uit uw verleden die uw spreekangst voeden, buigt u stress om tot enthousiasme en kunt spreken zonder angst.

Het traject bestaat uit:

  • 5 uur spreekvaardigheid (articulatie – stem – ademhaling)
  • 4 sessies van telkens 90 minuten presentatievaardigheden en mindset
  • tweedaags open traject (8 uur/dag)
     

Feel (Y)Our Impact

Bekijk hier de getuigenis van Patrick.

Verban uw spreekangst en toon uw werkelijke talent. Voortaan spreekt en presenteert u met impact en zelfvertrouwen. Door een persoonlijk bewustzijn opent u nieuwe deuren voor uzelf én uw bedrijf.

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Spreekademhaling

Wist u dat uw ademhaling een beslissende impact heeft op uw spraak? Oefen de ademhalingstechniek samen met een professionele coach in en ontdek de werkelijke capaciteit van uw stem.

Mental speech coaching

De indruk die u maakt is het resultaat van jaren...opvoeding, successen, tegenslagen. Met onze holistische aanpak "mental speech coaching" krijgt u controle over de impact die u maakt.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Van Spreekangst naar Spreekdurf

Spreekangst is een frequent voorkomend probleem en treedt op bij zowel presentaties als bij persoonlijke gesprekken. overwin uw spreekangst, verban de spreekstress met onze open opleiding "Van Spreekangst naar Spreekdurf."

Volgende opleidingen behoren tot dit traject

Van Spreekangst naar Spreekdurf

= Boeiend en met plezier Presenteren voor een Publiek. Wil je net als Steve Jobs geboren voor het podium lijken? Dan hebben we goed nieuws voor jou:…

Coaches

Jo Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, coach
Liesbeth Faelens Stemcoach Articulatiecoach
Liesbeth Faelens
Dictie- en stemcoach

Frederik volgde de Dictieworkshop voor studenten en 5 sessies individuele coaching. Deze video toont de fantastische resultaten die Frederik behaalde.

Frederik