Individueel traject

Uw lichaam luidt code rood. Uw baas, werknemers of familie doen hetzelfde. Ontslag nadert. Het is nu of nooit, voor u én uw job.
 

Voor wie?

Voor professionals die nare gevolgen ervaren van hun spreekangst. U moet veel spreken voor vergaderingen, presentaties geven maar merkt dat u door de spreekangst niet meer naar behoren kunt functioneren. Dit gaat gepaard met vaak niet onbelangrijke lichamelijke klachten! 

Wat bereikt u?

Met deze formule overwint u de spreekangst en verwerftt u eindelijk controle over uw fysieke en mentale welbehagen. 

 • U spreekt verlost van uw spreekangst
 • U kunt assertief reageren in eender welke situatie.
 • Uw geremdheid verdwijnt en u kunt uw mening zonder moeite of angst verkondigen.
 • U kan zich boeiend en duidelijk uitdrukken
 • Maar vooral: uw zelfvertrouwen krijgt de boost waar u al zo lang zit op te wachten.
   

Onze aanpak

Met onze hollistische aanpak steken wij een stokje tussen de vicieuze cirkel van spreekangst. Omdat wij steeds op maat van uw noden werken, zal uw traject steeds afgestemd zijn op uw uitdagingen.

Het traject bestaat uit:

 • individuele sessies spreekvaardigheid (articulatie – stem – ademhaling) van telkens 60 minuten
 • individuele sessies presentatievaardigheden en mindset van telkens 90 minuten
 • tweedaagse open traject (8 uur/dag)
   

Feel (Y)Our Impact

Bekijk hier de getuigenis van Patrick.

Bovendien bieden wij u bij de formule Spreekangst Overwinnen Goud  een exclusieve succesgarantie aan. 

Hebt u ook het gevoel dat het tijd is om aan de alarmbel te trekken? Dan is dit het juiste traject voor u.

 

Resultaats garantie

We kunnen een effectief resultaat garanderen indien het opleidingstraject volledig wordt gevolgd. Daarom geven we u volgende resultaatsgarantie.

 

Personal In Balance Guarantee

 •  

Indien in uw traject “spreekangst overwinnen goud” de instructies  volgt en in de intervalperiodes effectief oefent en toch blijkt dat na het beëindigen van het traject het resultaat onvoldoende is, heeft u recht op extra aanvullende individuele coaching - te nemen binnen het jaar na de trajectbeëindiging. Of op een extra deelname aan het open traject aan sterk gereduceerde prijs.

Met andere woorden we coachen u verder tot u uw doelstellingen hebt bereikt.

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Spreekademhaling

Wist u dat uw ademhaling een beslissende impact heeft op uw spraak? Oefen de ademhalingstechniek samen met een professionele coach in en ontdek de werkelijke capaciteit van uw stem.

Mental speech coaching

De indruk die u maakt is het resultaat van jaren...opvoeding, successen, tegenslagen. Met onze holistische aanpak "mental speech coaching" krijgt u controle over de impact die u maakt.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Van Spreekangst naar Spreekdurf

Spreekangst is een frequent voorkomend probleem en treedt op bij zowel presentaties als bij persoonlijke gesprekken. overwin uw spreekangst, verban de spreekstress met onze open opleiding "Van Spreekangst naar Spreekdurf."

Volgende opleidingen behoren tot dit traject

Van Spreekangst naar Spreekdurf

= Boeiend en met plezier Presenteren voor een Publiek. Wil je net als Steve Jobs geboren voor het podium lijken? Dan hebben we goed nieuws voor jou:…

Omgaan met spreekangst

Hoe ga ik om met mijn spreekangst?

Top Speaker

Onvoorbereid spreken en/of presenteren is een must in het professioneel leven. Uw eigen imago én dat van uw bedrijf staan op het spel. In deze…

Coaches

Jo Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, presentatie-, leiderschap-, team-, impactcoach executive level
Liesbeth Faelens
Liesbeth Faelens
Dictie-, stem- en zangcoach. Executive level

Ik was enorm verrast door het professionalisme en de kennis die u meebracht. Ik heb mezelf ook beter leren kennen, de afgelopen twee dagen. En dan voornamelijk, wat ik niet had verwacht, is dat het toch mogelijk is om op 2 dagen mensen naar een hoger niveau te tillen

Wim Cools, account manager Securitas