Voor wie?

Uw carrière zit bijna op kruissnelheid. U wilt meer voldoening en energie uit uw job halen. Is het tijd voor een stap hogerop in uw carrière?

Ook young high potentials hebben baat bij loopbaanbegeleiding. U werkt lange dagen en zet u in voor alles wat u doet, maar zonder het juiste evenwicht raakt u snel opgebrand. U zoekt naar een work-life balance die passen bij uw ambities.

Of misschien verlopen sollicitatiegesprekken niet als verwacht, omdat u uw gesprekspartner niet kan overtuigen van uw capaciteiten? Zoekt u richting, ondersteuning en begeleiding richting een gelukkiger werkleven?

Onze formules zijn voor professionals die richting, uitdaging en evenwicht willen vinden in hun huidige of toekomstige carrière, en snel vooruitgang willen boeken.
 

Wat bereikt u?

Met Vind uw Droomjob Goud maakt u gegarandeerd het verschil tegenover uw concurrenten in een sollicitatie. U wordt bewust van uw lichaamstaal en communicatiestijl en oefent samen met onze coaches technieken in om met kop en schouders boven uw concurrenten te steken. Zo maakt u van uw lichaamstaal een sterke bondgenoot.
 

Onze aanpak

Onze holistische methodiek leidt tot een hoger zelfbewustzijn. U leert uw kwaliteiten en werkpunten beter kennen, zodat u zich op de meest impactvolle manier kan profileren en ontwikkelen. Wij houden u een objectieve spiegel voor waarmee u uw persoonlijke waarden en communicatiestijl verder ontdekt.

Het traject bestaat uit:

  • 6 sessies van telkens anderhalf uur individuele coaching ( sollicitatie, mental training, leadership,…)
  • Loopbaanbegeleiding

Op basis van een intakegesprek krijgt u de coach of coaches toegewezen die het beste passen bij uw persoonlijkheid en eigenheid.
 

Feel (Y)Our Impact

U neemt de controle over uw professionele leven en werkgeluk. U weet perfect wie u bent, wat u wilt, en waarom u dé perfecte kandidaat bent voor de job. En meer: u weet uw deskundigheid en gedrevenheid over te brengen. Bij elke recruiter laat u een onvergetelijke indruk na. Die droomjob? Die is van u.

Hij volgde een individueel traject rond leiderschap, mondelinge communicatie, spreekangst

Michiel Provoost - zaakvoerder

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Mental speech coaching

De indruk die u maakt is het resultaat van jaren...opvoeding, successen, tegenslagen. Met onze holistische aanpak "mental speech coaching" krijgt u controle over de impact die u maakt.

Leiderschapscoaching

Authentiek leiderschap is de sterkste vorm van leiderschap die er is. Met de leiderschapstraining ontwikkelt u persoonlijk leiderschap, en straalt u de normen en waarden van uw bedrijf uit.

Loopbaanbegeleiding

Wilt u van job wisselen, of vraagt u zich al enige tijd af waar uw carrière naartoe gaat? Wilt u zich gelukkiger voelen in uw professioneel leven? Dan is loopbaanbegeleiding het antwoord op uw vragen.

Sollicitatietraining

Wanneer u solliciteert, verkoopt u uzelf. En laat dat net erg moeilijk zijn. Met sollicitatietraining bekijken we op welke vlakken u uw mindset, communicatie- en presentatievaardigheden kunt perfectioneren.