Individueel traject

Voor wie?

Bent u toe aan een nieuwe stap in uw carrière? Of net afgestudeerd? Zoekt u richting en wilt u tijdens het sollicitatieproces keer op keer een memorabele indruk nalaten? Dan kunnen onze coaches u begeleiden om met overtuigingskracht uw sollicitaties sneller en succesvol af te ronden. 

Zoekt u naar nieuwe uitdagingen, of eerder de nodige work-life balance die past bij uw ambities? Onze formules zijn voor professionals die richting, uitdaging en evenwicht willen vinden in hun huidige of toekomstige carrière, en snel vooruitgang willen boeken.
 

Wat bereikt u?

Met deze oplossing zet u efficiënt en doelgericht een stap vooruit bij uw sollicitaties. U verbetert uw lichaamstaal en geniet van loopbaancoaching van topniveau. Assessments rondt u stressloos af. Tijdens de gesprekken overtuigt u elke HR-manager of recruiter in uw pad met uw inzichten, deskundigheid en doelgerichtheid.
 

Onze aanpak

Om te helpen bij uw zoektocht, streven wij naar een verhoogd zelfbewustzijn. Wij houden u een objectieve spiegel voor waarin u uw persoonlijke waarden en communicatiestijl verder ontdekt.

Het traject bestaat uit:

  • 3 sessies van telkens anderhalf uur individuele coaching (sollicitatie, mental training, leadership,…)
  • Loopbaanbegeleiding

Op basis van een intakegesprek krijgt u de coach of coaches toegewezen die het beste passen bij uw persoonlijkheid en eigenheid.
 

Feel (Y)Our Impact

In Balance beschikt over expertise die het verschil maakt. U weet niet enkel welke job perfect is voor u, maar ook hoe u die te pakken krijgt. U vindt zowel evenwicht als uitdaging in een bedrijf waarvan de waarden congruent zijn met de uwe.

Krijg de juiste tips en begeleiding bij uw sollicitatie. Leer uw sterktes en zwaktes kennen en kies de optimale strategie. Verbluf HR-managers op sollicitatiegesprekken en neem controle over uw professionele loopbaan.

Frederik volgde de Dictieworkshop voor studenten en 5 sessies individuele coaching. Deze video toont de fantastische resultaten die Frederik behaalde.

Frederik

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Mental speech coaching

De indruk die u maakt is het resultaat van jaren...opvoeding, successen, tegenslagen. Met onze holistische aanpak "mental speech coaching" krijgt u controle over de impact die u maakt.

Leiderschapscoaching

Authentiek leiderschap is de sterkste vorm van leiderschap die er is. Met de leiderschapstraining ontwikkelt u persoonlijk leiderschap, en straalt u de normen en waarden van uw bedrijf uit.

Loopbaanbegeleiding

Wilt u van job wisselen, of vraagt u zich al enige tijd af waar uw carrière naartoe gaat? Wilt u zich gelukkiger voelen in uw professioneel leven? Dan is loopbaanbegeleiding het antwoord op uw vragen.

Sollicitatietraining

Wanneer u solliciteert, verkoopt u uzelf. En laat dat net erg moeilijk zijn. Met sollicitatietraining bekijken we op welke vlakken u uw mindset, communicatie- en presentatievaardigheden kunt perfectioneren.