Vier redenen waarom in company trainingen een noodzaak zijn voor de groei van uw bedrijf

Een organisatie of bedrijf valt of staat met de werknemers. Daarom is de investering in de groei en ontwikkeling van uw medewerkers fundamenteel voor het succes van uw onderneming. Hoe goed zijn uw mensen opgeleid om hun werk te doen? Hieronder overlopen we de vier belangrijkste voordelen van in company trainingsprogramma’s ten opzichte van externe opleidingen.
Begin uw in company training met In Balance Begin uw in company training met In Balance

Wat zijn de voordelen van in company trainingen? 

1. Een in company coach kan de werkcultuur en -waarden beter terugkoppelen aan wat nodig is voor de groei van de organisatie.

2. Het is niet altijd duidelijk voor het bedrijf zelf waarom de zaken stroef lopen. Met behulp van een in company coach worden uw onderliggende problemen en uitdagingen geïdentificeerd en vervolgens vertaald naar specifieke doelstellingen.

3. Een in company training is zeer praktijkgericht. De coach richt zich specifiek op de vaardigheden en kennis die de werknemers nodig hebben om hun taken succesvol uit te voeren. Een in company coach legt de focus specifiek waar het nodig is (communicatie-, onderhandelings-, managementtechnieken enzovoort). Dat wil zeggen dat het leereffect in functie van de bedrijfsresultaten enorm is. Uw organisatie groeit mee met de ontwikkeling van uw medewerkers. 

4. Een in company coach hanteert de de taal en terminologie van uw onderneming. De coach richt zich specifiek op de cultuur en behoeften van de respectievelijke organisatie. U vindt meer informatie over ons in company aanbod hier.

De unieke aanpak van In Balance

Onze in company trainingsprogramma’s zijn uiterst effectief voor uw bedrijf en uw medewerkers. In Balance geeft zeer praktijkgerichte coaching waar de waarden en normen van het bedrijf centraal staan. Het ontwikkelen van vaardigheden en implementatie daarvan in de praktijk staan centraal. De aanpak van In Balance baseert zich op vier basismodellen die elk individueel worden toegelicht hieronder.

1. Neurolinguïstisch programmeren (NLP)
Via het NLP geeft de coach inzichten in waarom teamleden bepaalde dingen doen of zeggen. Het  het model geeft inzicht in hoe bepaalde communicatiepatronen tot stand komen en hoe deze gewijzigd kunnen worden. Lees meer over het NLP model.

2. Lencioni
Het Lencioni model baseert zich op vertrouwen tussen de teamleden. Individuele profielen worden in kaart gebracht, waarna er gekeken wordt naar hoe deze verschillende persoonlijkheden toch kunnen samen werken in een team. Op die manier werkt het Lencioni model toe naar een vorm van zelforganisatie opdat resultaten gezamenlijk gehaald worden. Flexibiliteit, leervermogen en samenspel van teamleden zijn van uiterst belang. Lees meer over Lencioni. 

3. Insights
Een Insights practitioner gaat tot de kern van elke zakelijke uitdaging. Gebruikmakend van de krachten die reeds aanwezig zijn, worden de principes van Insights Discovery geïntegreerd in uw bedrijf of organisatie. Kortom, een Insights practitioner wijst u de weg naar succes. Lees meer over Insights.

4. MindSonar
De MindSonar techniek brengt verschillende denkstijlen in kaart. Er wordt een analyse gemaakt van hoe denkpatronen tot een probleem kunnen leiden. Vervolgens wordt het denkpatroon efficiënt gewijzigd. Lees meer over MindSonar.

 

Blijf op de hoogte van onze artikels


Frederik volgde de Dictieworkshop voor studenten en 5 sessies individuele coaching. Deze video toont de fantastische resultaten die Frederik behaalde.

Frederik