Individueel traject

U bent het gezicht van uw organisatie, dus die eerste indruk moet een schot in de roos zijn. U moet klasse, intelligentie en bekwaamheid uitstralen. De manier waarop u spreekt is dus cruciaal. Van een standaardtalige en correcte uitspraak tot een warme, krachtige en dragende stem, elk detail is van belang. Spreekt u te snel? Uw publiek voelt zich opgejaagd. Spreekt u te traag? Dan komt u lui of zelfs minder verstandig over.

Met onze formule Stijlvol Spreken Goud verbant u dialectische klanken en slordigheden. U neemt het perfecte tempo aan, uw stem klinkt vol en aangenaam, en met uw perfecte uitspraak zet u de puntjes op de i. U overtuigt uw publiek in een mum van tijd met uw overdonderende uitstraling en deskundigheid.

Dit traject bestaat uit:

  • individuele sessies spreekvaardigheden (uitspraak – stem – ademhaling) -telkens 60 min
  • individuele sessies van telkens 90 minuten presentatievaardigheden en mindset
  • open traject 2 dagen

Voortaan speecht u met stijl.

 

Resultaats garantie

We kunnen een effectief resultaat garanderen indien het opleidingstraject volledig wordt gevolgd. Daarom geven we u volgende resultaatsgarantie.

 

Personal In Balance Guarantee

  •  

Indien in uw traject “goud” de instructies  volgt en in de intervalperiodes effectief oefent en toch blijkt dat na het beëindigen van het traject het resultaat onvoldoende is, heeft u recht op extra aanvullende individuele coaching - te nemen binnen het jaar na de trajectbeëindiging. Of op een extra deelname aan het open traject aan sterk gereduceerde prijs.

Met andere woorden we coachen u verder tot u uw doelstellingen hebt bereikt.

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Spreekademhaling

Wist u dat uw ademhaling een beslissende impact heeft op uw spraak? Oefen de ademhalingstechniek samen met een professionele coach in en ontdek de werkelijke capaciteit van uw stem.

Mental speech coaching

De indruk die u maakt is het resultaat van jaren...opvoeding, successen, tegenslagen. Met onze holistische aanpak "mental speech coaching" krijgt u controle over de impact die u maakt.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Coaches

Jo Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, coach
Liesbeth Faelens
Liesbeth Faelens
Dictie- en stemcoach
Dieter D'Haeyere over de NLP Practitioner cursus Masterclass Leadership & Communication

Na de opleiding ga je bewuster om met wat gezegd wordt en hoe de communicatie verloopt. Verbaal en non-verbaal. De eindopdracht vond ik ook een absolute meerwaarde. Heel intens. Een kans om iemand uit je groep dat duwtje te geven.

Dieter D'Haeyere, freelance software engineer Holos.be