Individueel traject

Hoe u klinkt wanneer u spreekt heeft soms een even grote invloed op hoe andere mensen u percipiëren als wat u zegt. Stijlvol spreken gaat om meer dan verstaanbaarheid, en dat weet u als de beste.

Met de formule Stijlvol Spreken Brons leert u spontaan krachtig of standaardtalig praten. Wilt u dialectische klanken of slordigheden vaarwel zeggen? Uw uitspraak standaardiseren? Een dragende, volle stem? Aan de hand van uw doelstellingen en onze analyse, stellen onze coaches uw ideale traject op.

Wanneer u spreekt met stijl,  bouwt u zowel aan uw zelfvertrouwen als uitstraling. En ook uw netwerkvaardigheden gaan er op vooruit. Vanaf nu steelt u eender waar de show.

Dit traject bestaat uit:

  • 1ou spreekvaardigheden (articulatie - stem - ademhaling)

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Spreekademhaling

Wist u dat uw ademhaling een beslissende impact heeft op uw spraak? Oefen de ademhalingstechniek samen met een professionele coach in en ontdek de werkelijke capaciteit van uw stem.

Volgende opleidingen behoren tot dit traject

Taalbad voor anderstaligen

Een traject om uw Nederlands taalgebruik nog te verbeteren.We besteden vooral aandacht aan een correcte taal en grammatica.

Coaches

Jo Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, coach
Liesbeth Faelens
Liesbeth Faelens
Dictie- en stemcoach

Ik kwam tot de constatatie dat er een vrij groot verschil was tussen hetgene wat ik wenste te te vertellen en hetgeen wat gepercipieerd wordt of ontvangen is door de andere partij. De boodschappen komen [nu] sterker over naar de werknemers.

Hans de Jaeger, director Honda Motor Europe Logistics NV