Speecht u wel vaker en voelt het als een uitdaging om de lat telkens hoger te leggen? Wilt u een onvergetelijke indruk nalaten op uw publiek? Streeft u naar die gouden medaille? Is boeiend spreken in het openbaar een droom die u wilt navolgen?
 

Waarom?

Wilt u een auditorium van 500 mensen toespreken met charisma? Master Speaker is dé training die uw presentatievaardigheden naar ongekende hoogtes zal tillen. De workshop baseert zich op de casussen van de deelnemers. U oefent in een theaterzaal met technicus en ontvangt individuele feedback. Zo verzekeren wij u dat onze groepscoaching steeds op maat van onze deelnemers is. Bovendien kan u uw eigen evolutie volgen.
 

Wat bereikt u?

Dankzij onze jarenlange praktijkervaring in mental coaching, presentatiecoaching en logopedie hebben wij de tools om alle aspecten van uw presentatie onder de loep te nemen en te optimaliseren. U wordt een memorabele public speaker die zijn luisteraars kan aanvoelen en erop inspelen.

 • Flexibiliteit en improvisatie zijn uw nieuwe troeven.
 • U kan spelen met verschillende presentatiestijlen, met trainen, coachen en entertainment.
 • U kan omgaan met weerstand in de groep.
 • Onverwachte situaties en vragen zijn een eitje.
 • U integreert moeiteloos storytelling in uw content
   

Spreken in het Openbaar

Master Speaker is een open groepstraject uit de serie Spreken in het Openbaar waarin presentatievaardigheden en public speaking centraal staan. Voor meer informatie, klik hier.

*Voorwaarden:

 • U volgde individuele presentatiecoaching of TOP Speaker.
 • U kreeg een positief antwoord na het selectiegesprek.
   

Onze oplossingen

Op basis van de noden van onze klanten ontwikkelden wij verschillende uitgebreide formules. Onze open opleidingen kunnen ook apart gevolgd worden. Bekijk hieronder het aanbod oplossingen met Top Speaker of schrijf u in voor de eerstvolgende workshop.

Inschrijven