Decodeer jouw Mindset - MindSonar

Jouw manier van denken bepaalt je gevoelens en acties. En deze bepalen jouw resultaten. Daarom is het zo belangrijk om te weten hojij denkt. MindSonar biedt een individuele röntgenfoto van jouw denkstrategieën binnen een bepaalde context. De test werkt specifiek op de context, noden en doelen. Na een coaching met MindSonar weet jij welke knoppen je moet aanzetten om andere competenties te activeren en een gepersonaliseerd stappenplan te doorlopen. Transformeer uw mindset en stap in een periode van enorme expansie en groei!

Wat kan de MindSonar test voor u betekenen in tijden van Corona?
Mensen hebben meer dan ooit te maken met onzekerheden en worden daardoor angstiger over hun toekomst. De particuliere markt wordt geconfronteerd met uitputting doordat zij voortdurend in contact moeten blijven met hun collega-medewerkers via media als Zoom of Skype. De energie om online te spreken én te luisteren zwakt af, en voor sommigen zakt de moed door de schoenen. Mensen verlangen naar het oude normaal, maar dat komt niet terug. We moeten focussen op een nieuw normaal.

 

KOSTPRIJS

MindSonar test €200
Individuele besprekingen (2 sessies van telkens 1u30) €360

Totaal: €560

De Vlaamse overheid heeft de werkbaarheidscheque in zijn toepassing uitgebreid. Als erkend dienstverlener kan In Balance u helpen bij het optimaliseren van de onderlinge teamrelaties en -prestaties.

Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen [door de masterclass Leadership & Communication], maar het was heel intens.

Sabine Sypré, zaakvoerder Hoogbloeier