Waarom een personal coach een slimme beslissing is

Leiding geven is topsport, en dat weet u als de beste. Elke topatleet heeft een coach, waarom u (nog) niet? De voordelen van een coach voor uw persoonlijke ontplooiing zijn ontelbaar. Twijfelt u nog? Wij lijsten enkele redenen op waarom een coach een slimme beslissing is voor uw carrière en uw geluk.
Een personal coach staat in voor uw persoonlijke ontwikkeling Een personal coach staat in voor uw persoonlijke ontwikkeling

Een persoonlijke coaching is een heel individuele begeleiding. U als klant (coachee) staat volledig centraal. Het is een proces waarin u zich bewust wordt van uw ongekende capaciteiten en van uw beperkende overtuigingen. Deze worden omgebouwd tot positieve tools en afgestemd op de doelen die u stelt.
Uw individuele coach begeleidt u volledig op deze weg.

Persoonlijke coaching is uitermate geschikt om op korte termijn een zo groot mogelijk resultaat te bereiken:

° Inzicht in persoonlijke troeven
Iedereen wordt geboren met het maximum aan capaciteiten om de doelen te realiseren die hij wil realiseren. We gebruiken maar 10% van onze capaciteiten, net omdat we ons helemaal niet bewust zijn van onze troeven!

° Inzicht in persoonlijke blokkades
Blokkades zijn gedachten, gevoelens of gedragingen die ons belemmeren optimaal te functioneren. Hierdoor zitten we vast in een aantal vastgeroeste patronen. Door bewustwording van deze blokkades kunnen we ze omvormen tot krachtbronnen, tot positieve tools.

° Formuleren van nieuwe persoonlijke doelen
Uw persoonlijke coach helpt u om heel precies uw doelen te formuleren. Hoe gedetailleerder u uw nieuwe doelen verwoordt, hoe beter en sneller uw doelen realiteit worden.
 

Een gelukkig team is onbetaalbaar Een gelukkig team is onbetaalbaar

Wij geven u de vier belangrijkste voordelen van een personal coach:
 

#1 Maximaal resultaat op korte termijn

Persoonlijke coaching verwezenlijkt een versnelling van het persoonlijk groeiproces. Een goede, ervaren coach weet goed op welk moment aan welk doel moet gewerkt worden. Tijd en inhoud worden evenwichtig op elkaar afgestemd.
 

#2 Individueel maatwerk.

U kan altijd rekenen op een geïndividualiseerde aanpak. Welk andere opleidingen stemmen zich volledig af op uw noden?

#3 Optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Wat kost u een burn-out ? Wat kost u een gedemotiveerd team ? Wat is het prijskaartje van motivatieverlies? Coaching is een investering die u dubbel en dik terugkrijgt.

#4 Personal coaching versterkt persoonlijke ontwikkeling.

Je leert bewuster leven, intenser genieten en doelgericht uw leven in eigen handen nemen.

Ik was enorm verrast door het professionalisme en de kennis die u meebracht. Ik heb mezelf ook beter leren kennen, de afgelopen twee dagen. En dan voornamelijk, wat ik niet had verwacht, is dat het toch mogelijk is om op 2 dagen mensen naar een hoger niveau te tillen

Wim Cools, account manager Securitas