Individueel traject

Voor wie?

Als CEO bent u het gezicht, de spreekbuis én de voornaamste verkoper van uw bedrijf. Komt u op een congres of beurs terecht waar het stampvol zit met uw concurrenten, dan is het cruciaal dat u zelfs onvoorbereid kunt presenteren. U moet namelijk niet enkel uw publiek informeren, maar ook overtuigen en activeren. Lang na uw presentatie of panel wilt u dat uw prospects u onthouden.  
 

Wat bereikt u?

Met de formule Professioneel Presenteren Goud leert u hoe u spontaan en op impressionante wijze uw publiek kunt meenemen in uw verhaal. Eender waar en eender wanneer kunt u overtuigend, verstaanbaar, concreet en gestructureerd ingewikkelde vragen beantwoorden. U boeit uw publiek en neemt ze vol zelfvertrouwen mee op een onvergetelijk avontuur, waardoor u hét bewijs van deskundigheid en kwaliteit wordt. Met uw nieuwe spreek- en presentatievaardigheden wordt u dé referentie binnen uw sector.
 

Onze aanpak

Door onze geïntegreerde aanpak tilt u uw presentaties naar ongekende hoogtes. Door het objectieve oog van onze coaches krijgt u een objectief beeld van uw sterktes en werkpunten, zodat u gericht en vanuit uw eigenheid de boodschap kan leren brengen die impact heeft.

Dit traject bestaat uit:

  • individuele sessies spreekvaardigheden (articulatie – stem – ademhaling) - telkens 60 minuten
  • individuele sessies presentatievaardigheden  - telkens 90 min - of de Authentieke Spreker  (Spreken in het Openbaar level 1 - open traject 2 dagen)
  • open traject 1 dag Top Speaker (Spreken in het Openbaar level 2)
     

Feel (Y)Our Impact

Bekijk hier wat onze klanten zeggen.

Het ideale boegbeeld van uw bedrijf, dat bent u. Uw presentatie zindert dagen later nog steeds na in gedachten van uw publiek. Of u nu een interview aflegt, een panelgesprek houdt of een een speech geeft, iedereen heeft u gehoord, gezien én uw naam onthouden.

 

Resultaats garantie

We kunnen een effectief resultaat garanderen indien het opleidingstraject volledig wordt gevolgd. Daarom geven we u volgende resultaatsgarantie.

 

Personal In Balance Guarantee

  •  

Indien in uw traject “goud” de instructies  volgt en in de intervalperiodes effectief oefent en toch blijkt dat na het beëindigen van het traject het resultaat onvoldoende is, heeft u recht op extra aanvullende individuele coaching - te nemen binnen het jaar na de trajectbeëindiging. Of op een extra deelname aan het open traject aan sterk gereduceerde prijs.

Met andere woorden we coachen u verder tot u uw doelstellingen hebt bereikt.

Frederik volgde de Dictieworkshop voor studenten en 5 sessies individuele coaching. Deze video toont de fantastische resultaten die Frederik behaalde.

Frederik

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Spreekademhaling

Wist u dat uw ademhaling een beslissende impact heeft op uw spraak? Oefen de ademhalingstechniek samen met een professionele coach en ontdek de werkelijke capaciteit van uw stem.

Mental speech coaching

De indruk die u maakt is het resultaat van jaren...opvoeding, successen, tegenslagen. Met onze holistische aanpak "mental speech coaching" krijgt u controle over de impact die u maakt.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

De Authentieke Spreker

Wat doe ik met mijn handen wanneer ik spreek? Hoe boei ik een publiek met mijn presentatie in deze digitale wereld vol gadgets, apps en ingewikkelde software? Hoe spreek ik charismatisch zonder mijn eigenheid te verliezen? Met de praktische tips en begeleiding die u in de workshop de Authentieke Spreker krijgt, hoeft u zich niet langer oncomfortabel te voelen tijdens het presenteren.

Top Speaker

Onvoorbereid presenteren is een must in ieders professionele leven. Niet enkel uw eigen imago staat op het spel, maar ook dat van uw bedrijf. In de praktische open opleiding "Top Speaker" haalt u uw presentaties naar een hoger niveau.

Volgende opleidingen behoren tot dit traject

De Top Spreker

Onvoorbereid spreken en/of presenteren is een must in het professioneel leven. Uw eigen imago én dat van uw bedrijf staan op het spel. In deze…

Zomerworkshop voor Docenten: Communiceren in tijden van Social Distancing

Het Corona-virus heeft extreme flexibiliteit gevraagd van onze schoolgemeenschappen. Zeker voor leerkrachten is deze crisistijd niet gemakkelijk.…

Coaches

Johanna
Johanna Dumon
Managing director, trainer, presentatie-, leiderschap-, team-, impactcoach executive level
Liesbeth
Liesbeth
Dictie-, stem- en zangcoach. Executive level