Individueel traject

Voor wie?

Als CEO bent u het gezicht, de spreekbuis én de voornaamste verkoper van uw bedrijf. Komt u op een congres of beurs terecht waar het stampvol zit met uw concurrenten, dan is het cruciaal dat u zelfs onvoorbereid kunt presenteren. U moet namelijk niet enkel uw publiek informeren, maar ook overtuigen en activeren. Lang na uw presentatie of panel wilt u dat uw prospects u onthouden.  
 

Wat bereikt u?

Met de formule Professioneel Presenteren Goud leert u hoe u spontaan en op impressionante wijze uw publiek kunt meenemen in uw verhaal. Eender waar en eender wanneer kunt u overtuigend, verstaanbaar, concreet en gestructureerd ingewikkelde vragen beantwoorden. U boeit uw publiek en neemt ze vol zelfvertrouwen mee op een onvergetelijk avontuur, waardoor u hét bewijs van deskundigheid en kwaliteit wordt. Met uw nieuwe spreek- en presentatievaardigheden wordt u dé referentie binnen uw sector.
 

Onze aanpak

Door onze geïntegreerde aanpak tilt u uw presentaties naar ongekende hoogtes. Door het objectieve oog van onze coaches krijgt u een objectief beeld van uw sterktes en werkpunten, zodat u gericht en vanuit uw eigenheid de boodschap kan leren brengen die impact heeft.

Dit traject bestaat uit:

  • 8 u spreekvaardigheden (articulatie – stem – ademhaling)
  • 6 u presentatievaardigheden of Experienced Speaker (Spreken in het Openbaar level 1 - open traject 2 dagen)
  • open traject 2 dagen Top Speaker (Spreken in het Openbaar level 2)
     

Feel (Y)Our Impact

Bekijk hier wat onze klanten zeggen.

Het ideale boegbeeld van uw bedrijf, dat bent u. Uw presentatie zindert dagen later nog steeds na in gedachten van uw publiek. Of u nu een interview aflegt, een panelgesprek houdt of een een speech geeft, iedereen heeft u gehoord, gezien én uw naam onthouden.

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Spreekademhaling

Wist u dat uw ademhaling een beslissende impact heeft op uw spraak? Oefen de ademhalingstechniek samen met een professionele coach in en ontdek de werkelijke capaciteit van uw stem.

Mental speech coaching

De indruk die u maakt is het resultaat van jaren...opvoeding, successen, tegenslagen. Met onze holistische aanpak "mental speech coaching" krijgt u controle over de impact die u maakt.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Top Speaker

Onvoorbereid presenteren is een must in ieders professionele leven. Niet enkel uw eigen imago staat op het spel, maar ook dat van uw bedrijf. In de tweedaagse, praktische open opleiding "Top Speaker" haalt u uw presentaties naar een hoger niveau.

Coaches

Jo Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, coach
Liesbeth Faelens
Liesbeth Faelens
Dictie- en stemcoach

Ik was enorm verrast door het professionalisme en de kennis die u meebracht. Ik heb mezelf ook beter leren kennen, de afgelopen twee dagen. En dan voornamelijk, wat ik niet had verwacht, is dat het toch mogelijk is om op 2 dagen mensen naar een hoger niveau te tillen

Wim Cools, account manager Securitas