Groepstraject
In company
Individueel traject

Voor wie?

Voor hen die voelen dat ze de vaardigheden niet hebben om een goede podcast te maken. Voor hen die de indruk hebben dat ze niet goed overgekomen. Voor hen die weten dat ze hun verhaal niet overtuigend kunnen brengen. 

Wat bereikt u?

Met de formule krijgt u meer zelfvertrouwen. U slaagt erin uw verhaal overtuigend over te brengen. Uw publiek luistert geconcentreerd naar uw presentatie. U kan hen boeien en ervoor zorgen dat u hun aandacht niet kwijt raakt. Er is een verbinding tussen u en uw publiek.

Onze aanpak?

We leren u de kneepjes van het vak en hoe op een natuurlijke en levendige manier een podcast kunt maken. De presentatietechnieken waar we op focussen behelzen zowel de manier van presenteren, de stem, dictie, het ritme.

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Mental speech coaching

De indruk die u maakt is het resultaat van jaren...opvoeding, successen, tegenslagen. Met onze holistische aanpak "mental speech coaching" krijgt u controle over de impact die u maakt.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Coaches

Liesbeth Faelens
Liesbeth Faelens
Dictie-, stem- en zangcoach. Executive level
Dieter D'Haeyere over de NLP Practitioner cursus Masterclass Leadership & Communication

Na de opleiding ga je bewuster om met wat gezegd wordt en hoe de communicatie verloopt. Verbaal en non-verbaal. De eindopdracht vond ik ook een absolute meerwaarde. Heel intens. Een kans om iemand uit je groep dat duwtje te geven.

Dieter D'Haeyere, freelance software engineer Holos.be