In company
Individueel traject

Voor wie?

Professionals quasi die van nul starten en meerdere (maximaal 3) podcast willen maken  Voor hen die op regelmatige wijze een team moeten inspireren.

Wat bereikt u?

Uw podcasts zijn inspirerend. Niet alleen met de inhoud weet u te overtuigen, maar ook met de vorm. Uw weet uw publiek te raken. Uw boodschap blijft hangen en maakt het verschil. Uw ‘kijkers’ weet u te boeien. Ze vertrouwen uw kennis en gaan mee in uw verhaal.

Onze aanpak

Door het volgen van dit Zilvertraject geeft u uzelf de kans om op een intensieve manier aan uw podcast te werken. We werken op uw stem, ritme, uw intonatie, uw articulatie. Uw podcasts zijn een opportuniteit om uw kennis en creativiteit te delen.

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Spreekademhaling

Wist u dat uw ademhaling een beslissende impact heeft op uw spraak? Oefen de ademhalingstechniek samen met een professionele coach en ontdek de werkelijke capaciteit van uw stem.

Mental speech coaching

De indruk die u maakt is het resultaat van jaren...opvoeding, successen, tegenslagen. Met onze holistische aanpak "mental speech coaching" krijgt u controle over de impact die u maakt.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Coaches

Johanna Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, presentatie-, leiderschap-, team-, impactcoach executive level
Liesbeth Faelens
Liesbeth Faelens
Dictie-, stem- en zangcoach. Executive level

Ik ben aangenaam verrast door de persoonlijke aanpak. Tijdens de lessen wordt gewerkt met eigen cases. Je kan problemen waar mee je in het dagdagelijkse leven te maken hebt aanbrengen, en daar wordt concreet op geoefend. Er wordt advies op maat gegeven. Er wordt heel flexibel les gegeven.

dr. An Van Den Bulcke, Senior Business Developer Universiteit Gent