Groepstraject
€145
Indien u inschrijft vóór 10 juli 2020, dan betaalt u 120 euro i.p.v. 145 euro.

Vele leerkrachten kampten de afgelopen maanden met stemproblemen. Ook hoorden we klachten omtrent stijfheid en het zich geen houding weten aannemen voor het computerscherm. We gebruiken onze stem en body language nu eenmaal anders in tijden van social distancing.

In Balance organiseert speciaal vóór docenten een workshop.

Wij nodigen docenten, leerkrachten en professoren uit in ons coachhuis te Gent op dinsdag 25 augustus voor een exclusieve workshop. Samen met executive topcoach Mevr. Jo Dumon ontdekken leerkrachten hoe zij excelleren in het communiceren in tijden van Social Distancing.

 

Dit is ook inbegrepen:

Een online workoutreeks (7 lessen van telkens 10 minuten) waarbij de stem op een correcte wijze getraind wordt. Voortaan zijn vermoeide, hese of schorre stemmen verleden tijd. De leerkracht krijgt praktische tips, tricks en oefeningen waarmee hij of zij onmiddellijk mee aan de slag kan. 

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.
€145 Indien u inschrijft vóór 10 juli 2020, dan betaalt u 120 euro i.p.v. 145 euro.
Boek nu

Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen [door de masterclass Leadership & Communication], maar het was heel intens.

Sabine Sypré, zaakvoerder Hoogbloeier