Voor wie?

U krijgt een mail of bericht waarin u te horen krijgt dat u tijdens de volgende teamvergadering uw nieuwe project moet voorstellen. Het verleden heeft u al geleerd dat presenteren niet uw forte is. Uw publiek lijkt steevast in te dommelen of staart u meer dan niet aan met een verbijsterde blik.
 

Wat bereikt u?

Met de formule Professioneel Presenteren Brons leert u uw boodschap op een heldere, coherente en consistente manier overbrengen. Uw presentatie neemt de vorm aan van een boeiende, zelfs inspirerend verhaal dat iedereen mee trekt. U wordt een virtuoos presentator die niemand onberoerd laat.
 

Onze aanpak

Onze unieke holistische methodiek leert u meer dan presentatietechnieken aan. Samen met onze coaches streeft u naar een hoger zelfbewustzijn, zodat u vanuit uw eigenheid stressloos en overtuigend kan spreken en presenteren.

Dit traject bestaat uit:

  • 5 u spreekvaardigheden
  • 4 sessies van telkens 90 minuten presentatievaardigheden en mindset
  • open traject de Authentieke Spreker (Spreken in het Openbaar 1)
     

Feel (Y)Our impact

Bekijk hier wat onze klanten zeggen.

De vergaderzaal wandelt u voortaan zonder angst of stress binnen. Met uw presentatie of pitch overtuigt u uw collega's en vergroot u u jobkansen. Vol zelfvertrouwen gaat u elke uitdaging aan.

De aanpak is helemaal anders; er wordt constructief gewerkt. Je vertrekt vanuit jouw sterke kanten. Je mindere kanten worden benoemd, maar worden niet extra in de kijker gezet. Zo wordt er gebouwd op die minder goede kanten om die naar een hoger niveau te tillen, en omgekeerd, om je sterke kanten nog uit te vergroten.

Naam, functie

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Spreekademhaling

Wist u dat uw ademhaling een beslissende impact heeft op uw spraak? Oefen de ademhalingstechniek samen met een professionele coach en ontdek de werkelijke capaciteit van uw stem.

Mental speech coaching

De indruk die u maakt is het resultaat van jaren...opvoeding, successen, tegenslagen. Met onze holistische aanpak "mental speech coaching" krijgt u controle over de impact die u maakt.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

De Authentieke Spreker

Wat doe ik met mijn handen wanneer ik spreek? Hoe boei ik een publiek met mijn presentatie in deze digitale wereld vol gadgets, apps en ingewikkelde software? Hoe spreek ik charismatisch zonder mijn eigenheid te verliezen? Met de praktische tips en begeleiding die u in de workshop de Authentieke Spreker krijgt, hoeft u zich niet langer oncomfortabel te voelen tijdens het presenteren.

Volgende opleidingen behoren tot dit traject

Zomerworkshop voor Docenten: Communiceren in tijden van Social Distancing

Het Corona-virus heeft extreme flexibiliteit gevraagd van onze schoolgemeenschappen. Zeker voor leerkrachten is deze crisistijd niet gemakkelijk.…

Helder en verstaanbaar spreken. Deel 1.

Helder en duidelijk spreken - stem .
Een coachingstraject in een selectieve groep waarin u alle slordigheden en fouten in uw uitspraak en stem…

Mijn Spreken - mijn stem

U moet dagelijks uw stem belasten, als leraar, als pleiter, als verkoper. In Balance begeleidt u om uw stem optimaal te gebruiken.

Authentiek spreken en presenteren

Verhoog jouw competenties en wordt een authentiek spreker met impact

Inspirerend Spreken

Met tabellen en cijfers bereik je veel hoofden, met inspirerende woorden raak je harten.

Helder en verstaanbaar spreken. Deel 2

Verstaanbaar spreken - articulatie
Een coachingstraject in een selectieve groep waarin u alle slordigheden en fouten in uw uitspraak en stem…

Spreekstress voor een camera

In onze huidige samenleving dient elkeen al eens te spreken voor een camera.... En dat leidt vaak tot onnodige stress.

Coaches

Johanna Dumon
Johanna Dumon
Managing director, trainer, presentatie-, leiderschap-, team-, impactcoach executive level
Liesbeth Faelens
Liesbeth Faelens
Dictie-, stem- en zangcoach. Executive level