Groepstraject

Voor wie?

Professionals die tijdens vergaderingen of sales meetings hun collega's of klanten voor zich willen winnen. U wilt steeds opnieuw uw gesprekspartners mee krijgen in uw idee. Een impactvolle presentatie is dan de sleutel tot succes.

Wat bereikt u?

Die goede eerste indruk laat u moeiteloos na, of u nu voorbereidingstijd had of niet. Na een presentatie van uw hand zijn klanten snel overtuigd om met u in de boot te stappen. Ook zakelijke vergaderingen zijn niet langer een bron van stress, maar een uitdagende opportuniteit. Het effect? U staat des te sterker in uw schoenen, zowel professioneel als persoonlijk.
 

Onze aanpak

Door de unieke combinatie van individuele en groepscoaching, krijgt u de ruimte om uw spreek- en presentatievaardigheden optimaal te ontwikkelen. Het objectieve beeld dat onze coaches u helpen schetsen van uw kwaliteiten werkpunten, helpen u om verder te bouwen op uw individuele capaciteiten. In de interactieve groepscoachings oefent u uw vaardigheden in met andere gedreven professionals en krijgt u persoonlijke feedback van de coach.

Dit traject bestaat uit:

  • 5 u spreekvaardigheden
  • 4 sessies van telkens 90 minuten presentatievaardigheden en mindset
  • open traject Top Speaker (2 dagen)
     

Feel (Y)Our Impact

Beluister hier wat onze klanten zeggen.

Vergaderingen en presentaties zijn niet langer een bron van stress, maar een opportuniteit om uw creativiteit en deskundigheid tentoon te stellen. Zowel op teamniveau als binnen uw organisatie leidt uw boodschap tot resultaten. Spreek en presenteer met impact en zelfvertrouwen.

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Spreekademhaling

Wist u dat uw ademhaling een beslissende impact heeft op uw spraak? Oefen de ademhalingstechniek samen met een professionele coach in en ontdek de werkelijke capaciteit van uw stem.

Mental speech coaching

De indruk die u maakt is het resultaat van jaren...opvoeding, successen, tegenslagen. Met onze holistische aanpak "mental speech coaching" krijgt u controle over de impact die u maakt.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Top Speaker

Onvoorbereid presenteren is een must in ieders professionele leven. Niet enkel uw eigen imago staat op het spel, maar ook dat van uw bedrijf. In de tweedaagse, praktische open opleiding "Top Speaker" haalt u uw presentaties naar een hoger niveau.

Coaches

Jo Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, coach
Liesbeth Faelens
Liesbeth Faelens
Dictie- en stemcoach

De individuele feedback die we kregen is een groot voordeel in vergelijking met andere opleidingen die ik online had gevonden.

Lobke Geleyns, communicatiemedewerker Ypto