Voor wie?

Professionals die tijdens vergaderingen of sales meetings hun collega's of klanten voor zich willen winnen. U wilt steeds opnieuw uw gesprekspartners mee krijgen in uw idee. Een impactvolle presentatie is dan de sleutel tot succes.

Wat bereikt u?

Die goede eerste indruk laat u moeiteloos na, of u nu voorbereidingstijd had of niet. Na een presentatie van uw hand zijn klanten snel overtuigd om met u in de boot te stappen. Ook zakelijke vergaderingen zijn niet langer een bron van stress, maar een uitdagende opportuniteit. Het effect? U staat des te sterker in uw schoenen, zowel professioneel als persoonlijk.
 

Onze aanpak

Door de unieke combinatie van individuele en groepscoaching, krijgt u de ruimte om uw spreek- en presentatievaardigheden optimaal te ontwikkelen. Het objectieve beeld dat onze coaches u helpen schetsen van uw kwaliteiten werkpunten, helpen u om verder te bouwen op uw individuele capaciteiten. In de interactieve groepscoachings oefent u uw vaardigheden in met andere gedreven professionals en krijgt u persoonlijke feedback van de coach.

Dit traject bestaat uit:

  • 5 u spreekvaardigheden
  • 3 sessies van telkens 90 minuten presentatievaardigheden en mindset
  • open traject De Authentieke Spreker (2 dagen)
  • open traject De Inspirerende Spreker (1dag)
     

Feel (Y)Our Impact

Vergaderingen en presentaties zijn niet langer een bron van stress, maar een opportuniteit om uw creativiteit en deskundigheid tentoon te stellen. Zowel op teamniveau als binnen uw organisatie leidt uw boodschap tot resultaten. Spreek en presenteer met impact en zelfvertrouwen.

Ik ben aangenaam verrast door de persoonlijke aanpak. Tijdens de lessen wordt gewerkt met eigen cases. Je kan problemen waar mee je in het dagdagelijkse leven te maken hebt aanbrengen, en daar wordt concreet op geoefend. Er wordt advies op maat gegeven. Er wordt heel flexibel les gegeven.

dr. An Van Den Bulcke, Senior Business Developer Universiteit Gent

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Spreekademhaling

Wist u dat uw ademhaling een beslissende impact heeft op uw spraak? Oefen de ademhalingstechniek samen met een professionele coach en ontdek de werkelijke capaciteit van uw stem.

Mental speech coaching

De indruk die u maakt is het resultaat van jaren...opvoeding, successen, tegenslagen. Met onze holistische aanpak "mental speech coaching" krijgt u controle over de impact die u maakt.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Top Speaker

Onvoorbereid presenteren is een must in ieders professionele leven. Niet enkel uw eigen imago staat op het spel, maar ook dat van uw bedrijf. In de praktische open opleiding "Top Speaker" haalt u uw presentaties naar een hoger niveau.

Volgende opleidingen behoren tot dit traject

Mijn Spreken - mijn stem

U moet dagelijks uw stem belasten, als leraar, als pleiter, als verkoper. In Balance begeleidt u om uw stem optimaal te gebruiken.

De Inspirerende Spreker

Met tabellen en cijfers bereik je veel hoofden, met inspirerende woorden raak je harten.

Helder en verstaanbaar spreken. Deel 2

Verstaanbaar spreken - articulatie
Een coachingstraject in een selectieve groep waarin u alle slordigheden en fouten in uw uitspraak en stem…

Impactvol Communiceren en de Kunst van Vraagstelling

Spreek minder.
Luister meer.
Stel de juiste vragen.

Mijn stem gaat viraal

Stemtraining voor tutorials, opleidingsfilmpjes en podcasts

Elevator Pitch

Hoe geef ik in maximaal 60 seconden de belangrijkste boodschap van mijn bedrijf, product of dienst.

De Authentieke Spreker

Verhoog jouw competenties en wordt een authentiek spreker met impact

Helder en verstaanbaar spreken. Deel 1.

Helder en duidelijk spreken - stem .
Een coachingstraject in een selectieve groep waarin u alle slordigheden en fouten in uw uitspraak en stem…

Zomerworkshop voor Docenten: Communiceren in tijden van Social Distancing

Het Corona-virus heeft extreme flexibiliteit gevraagd van onze schoolgemeenschappen. Zeker voor leerkrachten is deze crisistijd niet gemakkelijk.…

Coaches

Johanna
Johanna Dumon
Managing director, trainer, presentatie-, leiderschap-, team-, impactcoach executive level
Liesbeth
Liesbeth
Dictie-, stem- en zangcoach. Executive level