Groepstraject
€1.750
voor 2 dagen

Een presentatie zonder impact is verspilde tijd. Wilt u ook een presentatie geven die overtuigt en activeert? Wilt u jobkansen creëren of uw bedrijf in de kijker zetten? En vooral: wilt u uw eigen grenzen verleggen?

Dan is onze praktische workshop van Spreekangst naar Spreekdurf uw nieuwste uitdaging. Ontdek hoe u uw eigenheid en troeven kan inzetten om een onvergetelijke public speaker te worden.
 

Uw resultaten

De opleiding is voor iedereen die vol zelfvertrouwen een publiek met zijn/haar toespraak wil betoveren en overtuigen.

  • Nervositeit buigt u om tot enthousiasme 
  • Uw publiek wakkert u aan aan met een volle stem en een open, zelfverzekerde lichaamstaal.
  • Improviseren doet u als de beste, zodat geen enkele situatie u nog by surprise kan nemen.
  • U spreekt met zelfvertrouwen en charisma
  • U presenteert met plezier 
  • Creativiteit is niet langer een buzzword, maar uw realiteit

Kortom: u neemt uw toeschouwers mee op een weergaloos avontuur!
 

Spreken met Plezier

Experienced Speaker - Spreken met Plezier is een open groepstraject uit de serie Spreken in het Openbaar (SIOP) waarin presentatievaardigheden en public speaking centraal staan. Dit is het instaplevel.

 

Feel (Y)Our Impact

Een onvergetelijke ervaring die uw presentatievaardigheden naar ongekende hoogtes tilt. Om een objectief beeld van uw individuele sterktes en zwaktes te krijgen, werken we doelbewust met een kleine groep (maximaal 8 personen). Zo combineren we een traject op maat van de specifieke doelstellingen van elke deelnemer met de voordelen van een interactieve workshop. Kruip mee het podium op (jawel, een podium) en word een inspirator.

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Top Speaker

Onvoorbereid presenteren is een must in ieders professionele leven. Niet enkel uw eigen imago staat op het spel, maar ook dat van uw bedrijf. In de tweedaagse, praktische open opleiding "Top Speaker" haalt u uw presentaties naar een hoger niveau.

Coaches

Jo Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, coach
€1.750 voor 2 dagen
Boek nu

Ik kwam tot de constatatie dat er een vrij groot verschil was tussen hetgene wat ik wenste te te vertellen en hetgeen wat gepercipieerd wordt of ontvangen is door de andere partij. De boodschappen komen [nu] sterker over naar de werknemers.

Hans de Jaeger, director Honda Motor Europe Logistics NV