Individueel traject

Voor wie?

 • Spreekangst en stress verhinderen u om boeiende presentaties te geven.
 • Door de zenuwen praat u bent u vooral op uzelf gefocust en verliest u de verbinding met uw publiek.
 • Uw spreektempo is te hoog of u praat te stil of te onduidelijk.
 • In een vergadering, tijdens een presentatie, of in een gesprek met uw collega's of werkgever wilt u duidelijker en met meer zelfvertrouwen het woord wil nemen.

Met onze bronzen formule kan u lichte vormen van spreekangst overwinnen binnen een beperkte tijd, met een beperkt budget.

Wat bereikt u?

 • Uw spreekangst is overwonnen.
 • U durft het woord te nemen in elke situatie
 • U geniet opnieuw van presentaties en gesprekken
 • Uw contacten worden kwalitatiever
 • Stress is verleden tijd
 • U bereikt sneller resultaten en gaat uitdagingen vol zelfvertrouwen aan.
   

Onze aanpak

Een holistisch aanpak die de oorzaken van uw spreekstress en spreekangst onthult. Samen met de coach gaat u op zoek naar de beperkende ervaringen in uw verleden die deze spreekangst veroorzaken. Door een bewustwording van uw persoonlijke capaciteiten en werkpunten leert u technieken aan waarmee u stress en paniekreacties makkelijk keer op keer kunt verbannen.

Het traject bestaat uit:

 • 5 uur spreekvaardigheid (artciulatie – stem – ademhaling)
 • 4 sessies van telkens 90 minuten presentatievaardigheden en mental speech coaching
   

Feel (Y)Our Impact

Bekijk hier de getuigenis van Patrick.

Wanneer u uw spreekstress vaarwel zegt, en u opnieuw uw grenzen durft verleggen, zult u zien dat er heel wat deuren voor u opengaan. Die kansen kan u vol zelfvertrouwen grijpen.

Wilt u ook uw potentieel verder ontwikkelen en zonder stress een publiek of gesprekspartner toespreken? Uw gevoel van eigenwaarde opkrikken? Dan is dit traject voor u.

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Spreekademhaling

Wist u dat uw ademhaling een beslissende impact heeft op uw spraak? Oefen de ademhalingstechniek samen met een professionele coach in en ontdek de werkelijke capaciteit van uw stem.

Mental speech coaching

De indruk die u maakt is het resultaat van jaren...opvoeding, successen, tegenslagen. Met onze holistische aanpak "mental speech coaching" krijgt u controle over de impact die u maakt.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Volgende opleidingen behoren tot dit traject

Van Spreekangst naar Spreekdurf

= Boeiend en met plezier Presenteren voor een Publiek. Wil je net als Steve Jobs geboren voor het podium lijken? Dan hebben we goed nieuws voor jou:…

Coaches

Jo Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, coach
Liesbeth Faelens
Liesbeth Faelens
Dictie- en stemcoach

Ik zou de workshop aanbevelen aan iedereen die professioneel bezig is met communicatie

Lieve Vereycken