Leer mediteren met onze coach Jo Dumon

Meditatie is een uitstekende manier om los te komen van stress, angst en verwarring. Met mijn geleide meditatievideo kan u in een kwartier tijd u helemaal ontspannen. Zet uw speakers aan of zet een hoofdtelefoon op en geniet van uw meditatie!

Voor beginners kan mediteren een vreemde of zelfs lachwekkende ervaring zijn. U hebt er misschien al van collega's, vrienden of kennis geweldige verhalen over gehoord, maar wanneer u het probeert, voelt u zich vooral verward, of weet u helemaal niet waar te beginnen. U besluit dat u er niets aan vindt, en stop dan maar. Zonde!

Daarom heb ik voor u een meditatievideo gemaakt, waarmee u onder mijn begeleiding meditatie een kans kan geven.
 

Waarom zou ik mediteren?

Goede vraag. Iedereen kan mediteren, en iedereen heeft er profijt bij. Mediteren kan u doen waar u wilt, wanneer u wilt, en het is bovendien helemaal gratis. 

Wanneer u zich toelaat om tot een diepe meditatie te komen, vermindert u stress en angst. U wordt bewust van uzelf, uw ademhaling en uw lichaam. Met de stress die u dagelijks ervaart, kan meditatie de kalmte brengen die u mentaal én fysiek nodig heeft.

Andere voordelen zijn:

  • U bent minder gehaast.
  • U voelt zich gelukkiger.
  • Omdat u uw zorgen achter u laat, kan u beter om met tegenslagen.
  • U ervaart minder weerstand
  • Het wordt eenvoudiger om in het moment te leven.

Maar leren mediteren kost ook tijd en discipline. Het voelt misschien soms alsof u het verkeerd doet, maar mettertijd zal u merken dat u steeds tot een diepere relaxatie kan komen.

Mediteert u met me mee?

Ik kwam tot de constatatie dat er een vrij groot verschil was tussen hetgene wat ik wenste te te vertellen en hetgeen wat gepercipieerd wordt of ontvangen is door de andere partij. De boodschappen komen [nu] sterker over naar de werknemers.

Hans de Jaeger, director Honda Motor Europe Logistics NV