Leer mediteren met onze coach Jo Dumon

Meditatie is een uitstekende manier om los te komen van stress, angst en verwarring. Met mijn geleide meditatievideo kan u in een kwartier tijd u helemaal ontspannen. Zet uw speakers aan of zet een hoofdtelefoon op en geniet van uw meditatie!

Voor beginners kan mediteren een vreemde of zelfs lachwekkende ervaring zijn. U hebt er misschien al van collega's, vrienden of kennis geweldige verhalen over gehoord, maar wanneer u het probeert, voelt u zich vooral verward, of weet u helemaal niet waar te beginnen. U besluit dat u er niets aan vindt, en stop dan maar. Zonde!

Daarom heb ik voor u een meditatievideo gemaakt, waarmee u onder mijn begeleiding meditatie een kans kan geven.
 

Waarom zou ik mediteren?

Goede vraag. Iedereen kan mediteren, en iedereen heeft er profijt bij. Mediteren kan u doen waar u wilt, wanneer u wilt, en het is bovendien helemaal gratis. 

Wanneer u zich toelaat om tot een diepe meditatie te komen, vermindert u stress en angst. U wordt bewust van uzelf, uw ademhaling en uw lichaam. Met de stress die u dagelijks ervaart, kan meditatie de kalmte brengen die u mentaal én fysiek nodig heeft.

Andere voordelen zijn:

  • U bent minder gehaast.
  • U voelt zich gelukkiger.
  • Omdat u uw zorgen achter u laat, kan u beter om met tegenslagen.
  • U ervaart minder weerstand
  • Het wordt eenvoudiger om in het moment te leven.

Maar leren mediteren kost ook tijd en discipline. Het voelt misschien soms alsof u het verkeerd doet, maar mettertijd zal u merken dat u steeds tot een diepere relaxatie kan komen.

Mediteert u met me mee?

Frederik volgde de Dictieworkshop voor studenten en 5 sessies individuele coaching. Deze video toont de fantastische resultaten die Frederik behaalde.

Frederik