In company
Individueel traject

Voor wie?

Professionals die tijdens online vergaderingen of sales meetings hun collega's of klanten voor zich willen winnen. U wilt steeds opnieuw verbinden met uw online gesprekspartners en hen mee krijgen in uw idee. Een impactvolle online presentatie waarbij verbindende communicatie centraal staat, is dan de sleutel tot succes.

 

Wat bereikt u?

Vanaf het eerste online contact weet u te verbinden met de collega’s of stakeholders aan de andere kant van het scherm. Na een online presentatie van uw hand zijn klanten snel overtuigd om met u in de boot te stappen. Er is vertrouwen in uw kennis en kunde. Ook zakelijke online meetings of conference calls zijn niet langer een bron van stress, maar een uitdagende opportuniteit. Het effect? U staat des te sterker in uw online schoenen, zowel professioneel als persoonlijk.

Onze aanpak

Door het volgen van deze interactieve webinarreeks, krijgt u de ruimte om uw spreek- en presentatievaardigheden optimaal te ontwikkelen. Door onze interactieve, online aanpak in kleine groep (maximaal 8 deelnemers) krijgt u de ruimte om uw spreek- en presentatievaardigheden optimaal te ontwikkelen. Door de sessies online te volgen oefent u meteen uw vaardigheden in met andere gedreven professionals en krijgt u persoonlijke feedback van de coach. 

10 online webinars van telkens 90 minuten waarbij gefocust wordt op de aspecten van online spreken en online presenteren. 

 

Feel (Y)Our Impact

Beluister hier wat onze klanten zeggen.

Online vergaderingen en presentaties zijn niet langer een bron van stress, maar een opportuniteit om uw creativiteit en deskundigheid tentoon te stellen. Zowel op teamniveau als binnen uw organisatie leidt uw online boodschap tot resultaten. Spreek en presenteer online met verbinding, impact en zelfvertrouwen.

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Communicatiecoaching

Het kloppende hart van elk bedrijf zijn de medewerkers. Om een gevoel van verbondenheid met uw team op te bouwen is impactvolle communicatie een vereiste. Tijdens de communicatiecoaching leert u vanuit uw eigenheid motiverend communiceren.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Volgende opleidingen behoren tot dit traject

Online Spreken Brons

Er staat een presentatie aan te komen in uw toekomst, en bovendien online! U weet niet goed hoe u het moet aanpakken. Meer dan genoeg tijd om voor te…

Coaches

Jo Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, coach
Liesbeth Faelens Stemcoach Articulatiecoach
Liesbeth Faelens
Dictie- en stemcoach

De aanpak is helemaal anders; er wordt constructief gewerkt. Je vertrekt vanuit jouw sterke kanten. Je mindere kanten worden benoemd, maar worden niet extra in de kijker gezet. Zo wordt er gebouwd op die minder goede kanten om die naar een hoger niveau te tillen, en omgekeerd, om je sterke kanten nog uit te vergroten.

Naam, functie