In company
Individueel traject

Voor wie?

Als CEO bent u het gezicht, de spreekbuis én de voornaamste verkoper van uw bedrijf, ook online. Grijp de opportuniteiten die deze Corona-tijd biedt: Zorg dat u op conference calls met medewerkers en/of stakeholders uitblinkt door uw communicatie. U moet namelijk niet enkel uw online publiek informeren, maar ook overtuigen en activeren. U wil vertrouwen, verbinding en engagement loskrijgen van uw online publiek. 

Wat bereikt u?

Met de formule ONLINE Spreken en presenteren Goud leert u hoe u spontaan en op impressionante wijze uw online publiek kunt meenemen in uw online verhaal. Op een overtuigende, verstaanbare, concrete en gestructureerde manier weet u te connecteren met uw online publiek. U boeit uw online publiek en neemt ze vol zelfvertrouwen mee op een onvergetelijk avontuur, waardoor u hét bewijs van deskundigheid en kwaliteit wordt. Met uw nieuwe online spreek- en presentatievaardigheden wordt u niet alleen dé referentie binnen uw sector, maar ook dé leider die van u verwacht wordt in tijden van crisis. 
 

Onze aanpak

Door onze geïntegreerde aanpak tilt u uw online presentaties naar ongekende hoogtes. Door het objectieve oog van onze coaches krijgt u een objectief beeld van uw sterktes en werkpunten, zodat u gericht en vanuit uw eigenheid de boodschap online kan leren brengen die blijvende impact heeft.
 

Dit traject bestaat uit

- 10 online webinars van telkens 90 minuten waarbij gefocust wordt op de aspecten van online spreken en online presenteren. 

- 3 individuele one-to-one-coachings 
 

Feel (Y)Our Impact

Bekijk hier wat onze klanten zeggen.

Het ideale boegbeeld van uw bedrijf, dat bent u, ook online. Uw online presentatie heeft de impact en échte verbinding die u wil. 

!!Resultaat garantie

We kunnen een effectief resultaat garanderen indien het opleidingstraject volledig wordt gevolgd. Daarom geven we u volgende garantie op resultaat.

Personal In Balance Guarantee

Indien u tijdens uw traject “goud” de instructies volgt en tijdens de intervalperiodes effectief oefent en toch blijkt dat na het beëindigen van het traject het resultaat onvoldoende is, heeft u recht op extra aanvullende individuele coaching - te nemen binnen het jaar na de trajectbeëindiging of op een extra deelname aan het open traject aan sterk gereduceerde prijs.

Met andere woorden coachen wij u verder tot u uw doelstellingen heeft bereikt.

 

 

Webinars per thema

Webinar 1: Spreken, nu ook online
Uit ons onderzoek blijkt dat 90% liever fysiek vergadert. Hoe kun je door gebruik van je lichaamstaal sneller connecteren met je online publiek? 

Datum: ma 27/4
 

Webinar 2: stemgebruik en ademhaling
Een correct gebruik van je stem en je ademhaling doet wonderen. Aan de hand van oefeningen zetten we je op weg!

Datum: di 5 mei (Liesbeth)

Webinar 3: Gebruik van pauze en stopwoorden
Pauzes kunnen het verschil maken tussen een uitmuntende presentatie en een aardige presentatie. Ook online.

Datum: ma 11 mei
 

Webinar 4: Online spreken zonder stress
U ervaart dat online spreken u meer stress bezorgd dan voor een echt publiek. Hou ook online uw zenuwen de baas met enkele concrete, praktische tips.

Datum: ma 18 mei
 

Webinar 5: Bereid je voor op online spreken
Maak gebruik van methodieken zoals het pyramid principe, het coach of gps-model om u goed voor te bereiden op uw online presentatie.

Datum: ma 25 mei

Webinar 6: Succesvol online pitchen
Online moet je nog meer de aandacht weten te vangen van je toehoorders. Een succesvolle pitch kan je hierbij helpen.

Datum: ma 8 juni
 

Webinar 7. Online sterk van start gaan
Ga aan de slag met retorische vragen, oneliners, media, anekdotes, persoonlijke verhalen, … Kortom, maak een sterke eerste indruk, ook online.

Datum: ma 15 juni
 

Webinar 8: Sterk afronden
Zorg ervoor dat je online publiek je boodschap blijft onthouden én er mee aan de slag gaat zoals jij het wil.

Datum: ma 22 juni
 

Webinar 9: Online overtuigen
Maak in je online betoog op een correcte manier gebruik van rapporteringstools, maar zorg ook voor verbinding naar je online publiek.

Datum:  ma 6 juli
 

Webinar 10: Verbale agressie de baas 
Verbale agressie, ook online kan je er mee geconfronteerd worden. Hoe pak je dit concreet aan? Enkele kapstokken.

Datum: ma 13 juli

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Communicatiecoaching

Het kloppende hart van elk bedrijf zijn de medewerkers. Om een gevoel van verbondenheid met uw team op te bouwen is impactvolle communicatie een vereiste. Tijdens de communicatiecoaching leert u vanuit uw eigenheid motiverend communiceren.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Volgende opleidingen behoren tot dit traject

Online Spreken Brons

Er staat een presentatie aan te komen in uw toekomst, en bovendien online! U weet niet goed hoe u het moet aanpakken. Meer dan genoeg tijd om voor te…

Coaches

Jo Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, coach
Liesbeth Faelens Stemcoach Articulatiecoach
Liesbeth Faelens
Dictie- en stemcoach
Dieter D'Haeyere over de NLP Practitioner cursus Masterclass Leadership & Communication

Na de opleiding ga je bewuster om met wat gezegd wordt en hoe de communicatie verloopt. Verbaal en non-verbaal. De eindopdracht vond ik ook een absolute meerwaarde. Heel intens. Een kans om iemand uit je groep dat duwtje te geven.

Dieter D'Haeyere, freelance software engineer Holos.be