In company
Individueel traject

Voor wie?

U krijgt een mail of bericht waarin u te horen krijgt dat u tijdens de volgende online teamvergadering een update moet geven van uw (nieuwe) projecten. Het verleden heeft u al geleerd dat presenteren niet uw sterkte is, laat staan dat u online kan scoren met uw presentatie. U ervaart dat uw (online) publiek steevast lijkt in te dommelen of u aanstaart met een verbijsterde blik. Nu het online moet, vreest u dat u nog minder zal connecteren met uw publiek en uw boodschap nog minder gehoord zal worden.
 

Wat bereikt u?

Met de formule Online spreken en presenteren Brons leert u uw online boodschap op een heldere, coherente en consistente manier overbrengen. Uw presentatie neemt de vorm aan van een boeiende, zelfs inspirerend verhaal dat iedereen mee trekt. U bent in staat om de afstand gecreëerd door technische tools te overbruggen en effectief verbinding te maken.
 

Onze aanpak

Onze unieke holistische methodiek leert u meer dan enkel online presentatietechnieken aan. Samen met onze coaches streeft u naar een hoger zelfbewustzijn, zodat u vanuit uw eigenheid stressloos en overtuigend kan spreken en presenteren.

Stel zelf uw traject samen en focus op de items waar u nood aan heeft..
Elke webinar kent een interactieve aanpak van telkens 90 minuten en focust op één aspect van het verbindend online presenteren en spreken.

Feel (Y)Our impact

Bekijk hier wat onze klanten zeggen.

Online vergaderen of presenteren doet u voortaan zonder angst of stress. Met uw presentatie of pitch verbindt u mét en overtuigt u uw collega’s. Vol zelfvertrouwen gaat u elke online uitdaging aan.

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Communicatiecoaching

Het kloppende hart van elk bedrijf zijn de medewerkers. Om een gevoel van verbondenheid met uw team op te bouwen is impactvolle communicatie een vereiste. Tijdens de communicatiecoaching leert u vanuit uw eigenheid motiverend communiceren.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Coaches

Jo Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, coach
Liesbeth Faelens Stemcoach Articulatiecoach
Liesbeth Faelens
Dictie- en stemcoach

Ik zou de workshop aanbevelen aan iedereen die professioneel bezig is met communicatie

Lieve Vereycken