Wij coachen u en uw mensen in het 'online spreken'

Tegenwoordig kunnen bedrijven of organisaties niet meer zonder een bedrijfsfilm die de werking uiteenzet. Beelden inspireren, motiveren en zijn daarom de ideale manier om uw klanten en doelpubliek aan te spreken.

Daarnaast gaan meer en meer bedrijven aan de slag met online vergaderen, videoconferencing en andere vormen van digitaal samenwerken. Echter, spreken voor een camera is niet zo gemakkelijk als het lijkt.
Videocoaching Videocoaching
Uw online bedrijfsfilm Uw online bedrijfsfilm

De meeste mensen weten zich geen houding te geven wanneer ze voor de camera staan. Of het nu gaat over een online sollicitatie of videovergadering, uw presentatie is cruciaal. Dit geldt ook voor bedrijfsfilms en interviews. Mensen klikken weg van zodra de verveling toeslaat. Het is dus van uiterst belang dat u uw boodschap beknopt maar toch inspirerend overbrengt.

Bij In Balance wordt u gecoacht in het communiceren met impact voor de camera. Met de juiste lichaamstaal brengt u uw boodschap bondig en ontspannen over. Op die manier creëert u verbintenis met uw kijker en kunt u uw ambities verwezenlijken.

U hebt reeds een bedrijfsfilm, maar wilt de gesproken stukken onder coaching verbeteren? De bruikbare stukken video worden gerecupereerd en In Balance hermonteert uw film.

Ik was enorm verrast door het professionalisme en de kennis die u meebracht. Ik heb mezelf ook beter leren kennen, de afgelopen twee dagen. En dan voornamelijk, wat ik niet had verwacht, is dat het toch mogelijk is om op 2 dagen mensen naar een hoger niveau te tillen

Wim Cools, account manager Securitas