Groepstraject
€925
voor 4 sessies

Valt uw stem soms weg na een dag vol vergaderingen, een netwerkevent of een lange opleidingsdag?
Heeft u het gevoel dat u uw stem moet verheffen om de aandacht te trekken?
Spreekt u gejaagd, snel of heeft u ademhalingsproblemen?

De kwaliteit van de stem en iemands intonatie en uitspraak oefenen op mensen een zeer grote impact uit.  Onbewust haken we af op een vervelende, onderdanige of onzekere stem.  In deze praktische stemtraining ontwikkelt u een krachtige stem die de aandacht trekt en leert u stemproblemen te voorkomen.
 

Voor wie?

De training is ontworpen voor managers, consultants, trainers, coaches, docenten, leerkrachten,... Kortom, iedereen die veel in publiek spreekt en die de stem wil inzetten als een krachtig instrument.

  • Ik kan mijn boodschap niet boeiend overbrengen
  • Ik heb stemproblemen
  • Mijn stem klinkt onaangenaam of is erg stil
     

Feel (Y) Our Impact

Wij gaan met onze trainingen veel verder dan klassieke presentatie- en negotiatieopleidingen. We werken zeer praktijkgericht en intensief op de vorm van communicatie. Lees hier meer over de opbouw van de workshop. 

De persoonlijke aanpak van onze coaches maakt ruimte voor individuele feedback. U krijgt veel tips op maat van de trainer.

Voortaan beheert u de juiste stem- en ademhalingstechnieken, zodat uw stem draagt, warm en levendig, en vooral gezond is. U kan uw stem gebruiken als het zoveelste wapen in uw arsenaal om impact te hebben op uw gesprekspartner.

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Spreekademhaling

Wist u dat uw ademhaling een beslissende impact heeft op uw spraak? Oefen de ademhalingstechniek samen met een professionele coach en ontdek de werkelijke capaciteit van uw stem.

Coaches

Liesbeth Faelens
Liesbeth Faelens
Dictie-, stem- en zangcoach. Executive level
€925 voor 4 sessies
Boek nu

De aanpak is helemaal anders; er wordt constructief gewerkt. Je vertrekt vanuit jouw sterke kanten. Je mindere kanten worden benoemd, maar worden niet extra in de kijker gezet. Zo wordt er gebouwd op die minder goede kanten om die naar een hoger niveau te tillen, en omgekeerd, om je sterke kanten nog uit te vergroten.

Naam, functie