Groepstraject
1450,00€
Impactvol Communiceren

Het stellen van de juiste vragen is een eeuwenoude kunst.
Duidelijke vragen zijn bijzonder behulpzaam om een impactvol gesprek te voeren, uw functie coachend in te vullen en om meer inzicht te krijgen in lastige vraagstukken.
Wie krachtige reflectieve vragen stelt, zet de ander aan het denken.

Doelgroep

Voor iedereen die een leidinggevende en/of adviesfunctie heeft.
Dus voor managers, beleidsadviseurs, HR-adviseurs, coördinatoren enz.

Inhoud

U leert en oefent de kenmerken van een vertrouwensvol gesprek waarin 'echt luisteren' én 'het oordeel loslaten' centraal staan.
Door anders  te luisteren zult u snel merken hoe u meer en andere informatie krijgt .
Het stellen van de juiste vragen om vage of  ontbrekende informatie te onthullen creëert impact en zorgt voor meer dialoog en begrip.

U oefent in een kleine groep met het toepassen van verschillende vraagtechnieken en zult snel merken hoe u het gesprek levendig en productief maakt.  

Resultaten

U weet doelgericht een sfeer van vertrouwen te creëren

  • Onbevooroordeeld luisteren wordt uw tweede natuur
  • U herkent vage en onduidelijke communicatie
  • Een gesprek leiden naar een vooropgesteld doel is een makkie
  • Door de juiste vragen te stellen laat u de ander het juiste antwoord formuleren
  • U brengt een productieve sfeer in een vergadering
  • U brengt diepgang en essentie en u stimuleert creativiteit

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Speak and Communicate

Hoe u communiceert met uw medewerkers kan de productiviteit van uw team of bedrijf maken of kraken. Ook bij uw klanten heeft uw communicatiestijl een grote invloed. Heeft u ook het gevoel dat uw potentieel onbenut blijft? In de unieke Masterclass Speak & Communicate biedt In Balance u de mogelijkheid om in groep en onder het wakende oog van onze coaches uw potentieel te ontdekken. Met onze expertise en uw gedrevenheid

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Van Spreekangst naar Spreekdurf

Spreekangst is een frequent voorkomend probleem en treedt op bij zowel presentaties als bij persoonlijke gesprekken. overwin uw spreekangst, verban de spreekstress met onze open opleiding "Van Spreekangst naar Spreekdurf."

Assertiviteitstraining

Een gebrek aan assertiviteit kan heel wat stress opleveren. "Nee" zeggen zonder schuldgevoel is een voorwaarde voor een evenwichtig (professioneel) leven. Vind de juiste balans in uw communicatiegedrag en uw leven met assertiviteitstraining.

Coaches

Jo Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, presentatie-, leiderschap-, team-, impactcoach executive level
1450,00€ Impactvol Communiceren
Boek nu

Het is een training waarbij je in het zijn van een persoon gaat kijken en je afvraagt "Hoe communiceert mijn gesprekspartner, en hoe kan ik mij daarin gaan aanpassen?"

Naam, functie