Groepstraject
445,00€

Empathie en leiderschap, wat denk jij? Twee botsende begrippen of een match-made-in-heaven?

Tot zeer recent werd empathie in de bedrijfswereld niet naar waarde geschat!  Ten onrechte werden gevoelens op de werkvloer gezien als een teken van zwakte. Maar daar komt nu gelukkig verandering in. Empathisch leiderschap is in opmars.

Medewerkers die goed in hun vel zitten, presteren beter. Mensen voelen zich het best wanneer ze begrepen worden. Van zodra inlevingsvermogen geïncorporeerd is in het leiderschap, haal je ook meer resultaat uit het hele team.

 

In Balance gelooft dat empathie en leiderschap een gouden match zijn. Daarom willen we jullie in een intensieve eendaagse opleiding de tips en tools meegeven om empatisch leiderschap te ontwikkelen en effectief toe te passen.

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Communicatiecoaching

Het kloppende hart van elk bedrijf zijn de medewerkers. Om een gevoel van verbondenheid met uw team op te bouwen is impactvolle communicatie een vereiste. Tijdens de communicatiecoaching leert u vanuit uw eigenheid motiverend communiceren.

Leiderschapscoaching

Authentiek leiderschap is de sterkste vorm van leiderschap die er is. Met de leiderschapstraining ontwikkelt u persoonlijk leiderschap, en straalt u de normen en waarden van uw bedrijf uit.

Coaches

Jo Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, coach
445,00€
Boek nu

Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen [door de masterclass Leadership & Communication], maar het was heel intens.

Sabine Sypré, zaakvoerder Hoogbloeier