Groepstraject
475,00€
Elevator pitch, sales pitch

Het is belangrijk dat je de competentie hebt om het bedrijf waar je werkt op een korte krachtige manier voor te stellen.

Veel mensen vinden het lastig om zichzelf op een authentieke, prikkelende manier te introduceren. Toch kan een goede elevator pitch het verschil maken tussen een opdracht/baan krijgen of verliezen. 

Elevator speech of elevator pitch is op een korte en duidelijke manier een boodschap gesynthetiseerd overbrengen. Het is een noodzakelijkheid voor iedereen die wel eens geroepen wordt om kernachtig iets uit te leggen en anderen enthousiast te maken voor wat jij of het bedrijf waar je werkt doet.

Resultaten:

Je verwerft de competentie om

  • op een korte en krachtige manier duidelijk te maken wat jij of jouw bedrijf voor hen kan betekenen
  • op een creatieve manier aandacht te trekken
  • een goede eerste indruk te maken
  • de aandacht te hebben vanaf de eerste minuut
  • anderen te inspireren
  • onthouden te worden

Onze aanpak 

In deze praktische interactieve workshop in kleine groep geven we eerst een korte introductie. Daarna oefenen we in het geven van een pitch onder verschillende invalshoeken.
Er is feedback van de trainer en van de overige deelnemers.
We maken gebruik van video opnames. 

Een voorafgaandelijke intake sessie is niet nodig.

Voor een optimaal resultaat en intensieve persoonlijke begeleiding opteren we bewust voor een beperkt aantal deelnemers (maximaal 6)  

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Speak and Communicate

Hoe u communiceert met uw medewerkers kan de productiviteit van uw team of bedrijf maken of kraken. Ook bij uw klanten heeft uw communicatiestijl een grote invloed. Heeft u ook het gevoel dat uw potentieel onbenut blijft? In de unieke Masterclass Speak & Communicate biedt In Balance u de mogelijkheid om in groep en onder het wakende oog van onze coaches uw potentieel te ontdekken. Met onze expertise en uw gedrevenheid

Spreekademhaling

Wist u dat uw ademhaling een beslissende impact heeft op uw spraak? Oefen de ademhalingstechniek samen met een professionele coach en ontdek de werkelijke capaciteit van uw stem.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Assertiviteitstraining

Een gebrek aan assertiviteit kan heel wat stress opleveren. "Nee" zeggen zonder schuldgevoel is een voorwaarde voor een evenwichtig (professioneel) leven. Vind de juiste balans in uw communicatiegedrag en uw leven met assertiviteitstraining.

Coaches

Johanna Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, presentatie-, leiderschap-, team-, impactcoach executive level
475,00€ Elevator pitch, sales pitch
Boek nu

De individuele feedback die we kregen is een groot voordeel in vergelijking met andere opleidingen die ik online had gevonden.

Lobke Geleyns, communicatiemedewerker Ypto