Groepstraject
475,00€
Elevator pitch, sales pitch

Veel mensen vinden het lastig om zichzelf op een authentieke, prikkelende manier te introduceren. Toch kan een goede elevator pitch het verschil maken tussen een opdracht/baan krijgen of verliezen. 

Elevator speech of elevator pitch is op een korte en duidelijke manier een boodschap gesynthetiseerd overbrengen. Het is een noodzakelijkheid voor iedereen die wel eens geroepen wordt om kernachtig iets uit te leggen en anderen enthousiast te maken voor wat u te vertellen hebt. 

Resultaten :

  • U weet op een creatieve manier aandacht te trekken
  • U maakt een goede eerste indruk
  • Op een creatieve manier brengt u uw verhaal tot leven
  • U trekt de aandacht vanaf de eerste minuut
  • U beheerst de techniek van pitchen
  • Anderen geraken door u geïnspireerd
  • Mensen weten wat u voor hen kan betekenen en gaan u onthouden
  • U beheerst 2 verschillende technieken van pitchen

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Speak and Communicate

Hoe u communiceert met uw medewerkers kan de productiviteit van uw team of bedrijf maken of kraken. Ook bij uw klanten heeft uw communicatiestijl een grote invloed. Heeft u ook het gevoel dat uw potentieel onbenut blijft? In de unieke Masterclass Speak & Communicate biedt In Balance u de mogelijkheid om in groep en onder het wakende oog van onze coaches uw potentieel te ontdekken. Met onze expertise en uw gedrevenheid

Spreekademhaling

Wist u dat uw ademhaling een beslissende impact heeft op uw spraak? Oefen de ademhalingstechniek samen met een professionele coach in en ontdek de werkelijke capaciteit van uw stem.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Assertiviteitstraining

Een gebrek aan assertiviteit kan heel wat stress opleveren. "Nee" zeggen zonder schuldgevoel is een voorwaarde voor een evenwichtig (professioneel) leven. Vind de juiste balans in uw communicatiegedrag en uw leven met assertiviteitstraining.

Coaches

Johanna Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, presentatie-, leiderschap-, team-, impactcoach executive level
475,00€ Elevator pitch, sales pitch
Boek nu
Dieter D'Haeyere over de NLP Practitioner cursus Masterclass Leadership & Communication

Na de opleiding ga je bewuster om met wat gezegd wordt en hoe de communicatie verloopt. Verbaal en non-verbaal. De eindopdracht vond ik ook een absolute meerwaarde. Heel intens. Een kans om iemand uit je groep dat duwtje te geven.

Dieter D'Haeyere, freelance software engineer Holos.be