Groepstraject
1.150,00
wordt een inspirerende spreker

Met tabellen en cijfers bereik je veel hoofden, met inspirerende woorden raak je harten

Een training waar we verder gaan dan informatie overbrengen. Ook al lijk je geen geboren spreker, Johanna leert jou de competenties om de toehoorders te inspireren. Jouw publiek zal aan je lippen hangen en je boodschap verder verspreiden.

Deze opleiding komt tegemoet aan het competentiebeleid en non-discriminatie beleid van elke organisatie. Sterke sprekers creëren meer impact en groeien sneller door. 

Doelgroep 

Je wil verder ontwikkelen in je persoonlijk leiderschap en wil jouw collega's, medewerkers, klanten, toehoorders op een boeiende wijze en met impact teospreken. Jouw verantwoordelijkheid is dat mensen aan de slag gaan met je boodschap, er iets uit leren en toepassen om projecten of visies beter en sneller af te werken. 

Mensen die niveau 2 gevolgd hebben of een getest zijn bij Intake

Wat leer je? 

  • Inspirerende woorden en taal gebruiken 
  • Beklijvend spreken en presenteren 
  • Hoe en waar pauzes en stiltes gebruiken 
  • Gebruik van retoriek 
  • Story telling…

Resultaten  

Als spreker beheers je volgende competenties :  

  • Met inspirerende woorden en zinnen een publiek boeien  
  • Je toont emoties en gevoelens en durft jezelf tonen zoals je bent. 
  • Je neemt je toehoorders mee op sleeptouw door kleine verhaaltjes en voorbeelden 
  • Je geniet van de stiltes, de pauzes  
  • Je kan moeilijke vragen op een interactieve manier vlot beantwoorden  

Deze opleiding komt tegemoet aan het competentiebeleid en non-discriminatie beleid van elke organisatie. Sterke sprekers creëren meer impact en groeien sneller door. 

Onze aanpak:  

1 dag  
Praktische interactieve workshop in kleine groep – maximaal 6 personen  
We oefenen op taalgebruik, onderwerpkeuze, impact creëren,....
Er is continue feedback van de trainer en van de andere deelnemers.
We maken gebruik van video opnames. 

Voorafgaandelijk aan deze workshop is er  
- Ofwel deelname geweest aan de opleiding rond spreekangst
- Ofwel een intake sessie. 

Voor een optimaal resultaat en intensieve persoonlijke begeleiding opteren we bewust voor een beperkt aantal deelnemers (maximaal 6) 

 

De aanpak is helemaal anders; er wordt constructief gewerkt. Je vertrekt vanuit jouw sterke kanten. Je mindere kanten worden benoemd, maar worden niet extra in de kijker gezet. Zo wordt er gebouwd op die minder goede kanten om die naar een hoger niveau te tillen, en omgekeerd, om je sterke kanten nog uit te vergroten.

Naam, functie

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Leiderschapscoaching

Authentiek leiderschap is de sterkste vorm van leiderschap die er is. Met de leiderschapstraining ontwikkelt u persoonlijk leiderschap, en straalt u de normen en waarden van uw bedrijf uit.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Van Spreekangst naar Spreekdurf

Spreekangst is een frequent voorkomend probleem en treedt op bij zowel presentaties als bij persoonlijke gesprekken. overwin uw spreekangst, verban de spreekstress met onze open opleiding "Van Spreekangst naar Spreekdurf."

De Authentieke Spreker

Wat doe ik met mijn handen wanneer ik spreek? Hoe boei ik een publiek met mijn presentatie in deze digitale wereld vol gadgets, apps en ingewikkelde software? Hoe spreek ik charismatisch zonder mijn eigenheid te verliezen? Met de praktische tips en begeleiding die u in de workshop de Authentieke Spreker krijgt, hoeft u zich niet langer oncomfortabel te voelen tijdens het presenteren.

Coaches

Johanna Dumon
Johanna Dumon
Managing director, trainer, presentatie-, leiderschap-, team-, impactcoach executive level