Groepstraject
2.200,00
Spreekangst , spreken met impact

Luisteraars zitten er ongeïnteresseerd bij, je voelt niet dat je impact hebt op je publiek en weet niet of je boodschap er eigenlijk toe doet. Je vertrouwen en plezier blijven achterwege en presenteren is voor jou een moeilijke opdracht. 

Doelgroep 

Je hebt goesting om voor een groep te spreken maar je hebt eigenlijk nooit geleerd hoe je het op de juiste manier doet om impact te krijgen.
Je wil wat loskomen van je slides en als persoon meer verbindend leren spreken. 
Mensen die geen spreekstress hebben. 

Wat leer je? 

Activeren van competenties voor een juiste en krachtige voorbereiding 
Competenties om verbinding te maken met je luisteraars 
Competentie ontwikkeling voor gebruik van de juiste lichaamstaal 
Inzicht verwerven in para verbale competenties  

Resultaten  

Na deze opleiding weet je precies wat je sterkten en zwakten zijn en oefen je deze in verschillende spreeksituaties. Je PowerPoint wordt een veilig hulpmiddel om je structuur en overzicht te bewaren. 
Je durft jezelf zijn, staat met plezier voor een groep en brengt een boeiende en impactvolle boodschap die je luisteraars meenemen en verder vertellen. 
Vanaf nu is je start/opening eentje waar je iedereen zijn aandacht krijgt. 

Deze opleiding komt tegemoet aan het competentiebeleid en non-discriminatie beleid van elke organisatie. Sterk sprekers creëren meer impact en groeien sneller door. 

Onze aanpak  

2 dagen  
Praktische interactieve workshop in kleine groep – maximaal 9 personen  
Er is continue feedback van de trainer en van de andere deelnemers. We maken gebruik van video opnames. 

Voorafgaandelijk aan deze workshop is er  

  • Ofwel deelname geweest aan de opleiding van Spreekangst naar Spreekdurf
  • Ofwel een intake sessie en de trainer

 Voor deze intensieve persoonlijke begeleiding kunnen 9 mensen inschrijven 

 

Ik kwam tot de constatatie dat er een vrij groot verschil was tussen wat ik wenste te vertellen en wat gepercipieerd wordt of ontvangen is door de andere partij. De boodschappen komen [nu] sterker over naar de werknemers.

Hans de Jaeger, director Honda Motor Europe Logistics NV

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Leiderschapscoaching

Authentiek leiderschap is de sterkste vorm van leiderschap die er is. Met de leiderschapstraining ontwikkelt u persoonlijk leiderschap, en straalt u de normen en waarden van uw bedrijf uit.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Van Spreekangst naar Spreekdurf

Spreekangst is een frequent voorkomend probleem en treedt op bij zowel presentaties als bij persoonlijke gesprekken. overwin uw spreekangst, verban de spreekstress met onze open opleiding "Van Spreekangst naar Spreekdurf."

De Authentieke Spreker

Wat doe ik met mijn handen wanneer ik spreek? Hoe boei ik een publiek met mijn presentatie in deze digitale wereld vol gadgets, apps en ingewikkelde software? Hoe spreek ik charismatisch zonder mijn eigenheid te verliezen? Met de praktische tips en begeleiding die u in de workshop de Authentieke Spreker krijgt, hoeft u zich niet langer oncomfortabel te voelen tijdens het presenteren.

Coaches

Johanna
Johanna Dumon
Managing director, trainer, presentatie-, leiderschap-, team-, impactcoach executive level