Kwaliteitsgarantie

Resultaatgerichtheid en efficiëntie

Onze dagelijkse ervaring met acteurs en actrices , beroepssprekers, nieuwslezers, journalisten en klanten die succesvol de VRT stemtest doorstaan hebben zijn een duidelijk bewijs dat wij resultaatgericht en efficiënt werken.

De doelstelling die we bij al onze opleidingen hanteren is: zo snel als mogelijk een effectief en blijvend resultaat te bekomen. Hoe doen we dit?

  •  Vooral aandacht besteden aan praktische oefeningen. De verhouding theorie-praktijk is 10%-90%.
  •  In de groepssessies wordt het aantal deelnemers beperkt of werken we met meerdere trainers om individuele feedback en begeleiding te garanderen
  •  Aan onze klanten wordt gevraagd om in de intervalperiodes tussen de sessies de geleerde technieken te oefenen en toe te passen.
     

Creativiteit van de aanpak

Bij de oefeningen gebruiken we steeds creatieve leervormen die gelinkt zijn aan de eigen beroepssituatie van de klant, zowel voor de individuele sessies als de groepssessies. De inbreng van de klant met bijvoorbeeld specifieke vragen is hierin zeer belangrijk.

Ik was enorm verrast door het professionalisme en de kennis die u meebracht. Ik heb mezelf ook beter leren kennen, de afgelopen twee dagen. En dan voornamelijk, wat ik niet had verwacht, is dat het toch mogelijk is om op 2 dagen mensen naar een hoger niveau te tillen

Wim Cools, account manager Securitas