Groepstraject
GRATIS

GRATIS - op 01 10 2019 - in Gent

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. U maakt kennis met dictielessen voor volwassenen. We focussen op spraakoptimalisatie, levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn .

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Dictiecoaching

Uw uitspraak is de voornaamste factor die bijdraagt aan de indruk die u nalaat. In onze dictielessen voor volwassenen focussen we op spraakoptimalisatie. U zal levendiger spreken, beter verstaanbaar zijn en professioneler overkomen.

Stemcoaching

De stem vertelt het verhaal van hoe u zich voelt. Wist u dat uw luisteraars vooroordelen aan uw stem koppelen? Met onze stemtraining spreekt u met een gezonde, warme en draagkrachtige stem.

Volgende opleidingen behoren tot dit traject

Taalbad voor anderstaligen

Een traject om uw Nederlands taalgebruik nog te verbeteren.We besteden vooral aandacht aan een correcte taal en grammatica.

Coaches

Liesbeth Faelens
Liesbeth Faelens
Dictie- en stemcoach
GRATIS
Boek nu

Ik ben aangenaam verrast door de persoonlijke aanpak. Tijdens de lessen wordt gewerkt met eigen cases. Je kan problemen die je in het dagdagelijkse leven mee te maken hebt aanbrengen, en daar wordt concreet op geoefend. Er wordt advies op maat gegeven. Er wordt heel flexibele les gegeven.

dr. An Van Den Bulcke, Senior Business Developer Universiteit Gent