Groepstraject
Leiderschap houdt veel meer in dan wat velen op het eerste gezicht zouden denken. Goede communicatie is een belangrijk aspect van leiding geven dat niet altijd even evident is.
 
Vooral vertrouwen is een must in elke business. Zowel binnen uw team als tegenover uw klanten is het essentieel dat u vertrouwen uitstraalt.

Wilt u:

  • klanten overtuigen en inspireren?
  • een vertrouwensband met uw team of medewerkers ontwikkelen?
  • van uw zakelijke relaties op een respectvolle manier win-winsituaties maken?
  • ervaringen uitwisselen met andere professionals?

Dan is onze Meet & (Gr)Eat: Trust in Business u op het lijf geschreven. In Balance geeft u de unieke kans om andere leidinggevenden en ondernemers uit verschillende sectoren te ontmoeten voor een gezellige, informele lunch op een inspirerende locatie. Het gesprek wordt geleid door één van onze leiderschaps- en communicatiecoaches Jo Dumon, die tijdens dit interactieve coachingsgesprek haar kennis over het thema met de groep deelt.

Bovendien geven wij tijdens onze Meet & (Gr)Eats de deelnemers de kans om het roer over te nemen. U zet op deze manier niet enkel uw bedrijf in de kijker, maar u traint ook uw presentatie- communicatie- en spreekvaardigheden. Om van uw presentatie op de Meet & (Gr)Eat een leerrijke en all-round ervaring te maken, krijgt u een uur coaching vooraf van onze experts. Ook na uw lezing krijgt u de nodige feedback.

Geeft u een lezing? Dan kan u zelf nog 2 extra collega's, medewerkers of contacten meebrengen.
 

Voor wie?

Onze Meet & (Gr)Eats zijn gericht naar CEO’s, ondernemers, managers, en andere professionals die willen leren hoe zij inspirerend kunnen communiceren en leiding geven. Die worden in een kleine en confidentiële groep georganiseerd (van maximaal 12 personen). Op deze manier kunnen wij een optimale ervaring garanderen. De Meet & (Gr)Eat duurt anderhalf uur. Broodjeslunch is inbegrepen.

Wilt u de Meet & (Gr)Eat bijwonen, maar bent u niet geïnteresseerd om een lezing te geven, of twijfelt u nog? Schrijf u dan in en verzeker uw plaatsje aan onze lunchtafel!

 

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Communicatiecoaching

Het kloppende hart van elk bedrijf zijn de medewerkers. Om een gevoel van verbondenheid met uw team op te bouwen is impactvolle communicatie een vereiste. Tijdens de communicatiecoaching leert u vanuit uw eigenheid motiverend communiceren.

Leiderschapscoaching

Authentiek leiderschap is de sterkste vorm van leiderschap die er is. Met de leiderschapstraining ontwikkelt u persoonlijk leiderschap, en straalt u de normen en waarden van uw bedrijf uit.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Coaches

Jo Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, coach

Er is nog sprake van stress bij het begin [van een presentatie], maar dan begin ik en dan is dat leuk. Dat gaat over naar plezier. Ik heb er plezier in.

Peter De Wolf