Groepstraject
gratis mits inschrijven

We zijn het niet gewoon om voor groepen te spreken en hebben nooit geleerd om stiltes te gebruiken in een presentatie... Wel, het goede nieuws is dat iedereen kan leren om pauzes te gebruiken. Ook jij kan leren om stiltes toe te laten en daarvan te genieten.

Omdat pauzes zo belangrijk zijn en omdat ze de sleutel vormen tot vlot spreken, geeft In Balance een eerste les helemaal gratis weg. Wees er snel bij en blokkeer alvast donderdag 9 februari om 11u.

Van zodra je erin slaagt om pauzes te gebruiken ervaren je lichaam en geest rust en controle. De rust die je uitstraalt, gaat over naar de luisteraars. Spreken of presenteren is dan niet meer vermoeiend maar geeft je juist een boost van energie.

Ben jij er graag bij? Laat het ons weten via onderstaande knop!

In dit traject komen volgende onderdelen aan bod

Spreekademhaling

Wist u dat uw ademhaling een beslissende impact heeft op uw spraak? Oefen de ademhalingstechniek samen met een professionele coach en ontdek de werkelijke capaciteit van uw stem.

Presentatiecoaching

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de één, een moment van puur genot voor de ander. Met de juiste technieken zet u het spel naar uw hand. Zo wint u de aandacht en het hart van uw luisteraars.

Van Spreekangst naar Spreekdurf

Spreekangst is een frequent voorkomend probleem en treedt op bij zowel presentaties als bij persoonlijke gesprekken. overwin uw spreekangst, verban de spreekstress met onze open opleiding "Van Spreekangst naar Spreekdurf."

Coaches

Johanna Dumon
Jo Dumon
Managing director, trainer, presentatie-, leiderschap-, team-, impactcoach executive level
gratis mits inschrijven
Boek nu

De aanpak is helemaal anders; er wordt constructief gewerkt. Je vertrekt vanuit jouw sterke kanten. Je mindere kanten worden benoemd, maar worden niet extra in de kijker gezet. Zo wordt er gebouwd op die minder goede kanten om die naar een hoger niveau te tillen, en omgekeerd, om je sterke kanten nog uit te vergroten.

Naam, functie